Haladás: végleg megszerezték a támadót a DVSC-től – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.18. 21:46
null
Karol Mészáros két és fél évre írt alá (Fotó: haladas.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján arról számolt be, hogy két és fél évre szerződtette a DVSC szlovákiai futballistáját, Karol Mészárost, aki a teljes 2017-es évet – kölcsönben – már a vasi együttesnél töltötte. A 24 éves támadó érkezése mellett egy távozóról is hírt adott a szombathelyi csapat: Tóth Benjaminnal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

Karol Mészáros a 2017–2018-as szezonban 11 bajnokin lépett pályára a Haladásban, ezeken összesen két gólt szerzett. A téli felkészülést Debrecenben kezdte el a szlovákiai labdarúgó, ám a két és fél évre szóló megállapodás aláírása után pénteken már Szombathelyen folytatja az alapozást.

„A szakmai stáb kérése az volt, mindent tegyünk meg azért, hogy Karol nálunk folytassa a pályafutását – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a klubhonlapnak. – Nos, sikerült megállapodnunk a debreceniekkel, kivásároltuk a szerződéséből, a támadó 2020. június 30-ig írt alá. Reméljük, ugyanolyan jó teljesítményt nyújt a jövőben is, mint az utóbbi meccseken láthattuk tőle. Egy játékosunk távozott, Tóth Benjaminnal közös megegyezéssel szerződést bontottunk, míg Tóth Dávid iránt több NB II-es klub is érdeklődik. A rendszeres játéklehetőség érdekében őt szeretnénk kölcsönadni.”

Tóth Benjamin tavaly nyáron az osztrák harmadosztályú Austria Salzburgtól érkezett, de mindössze két bajnokin – egyszer kezdőként, egy alkalommal csereként – kapott lehetőséget. Októberben súlyosan megsérült, majd az alapozás kezdetére felépült, ám távozott.



TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Karol Mészáros(szlovákiai, DVSC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:Kristián Kolcák(szlovákiai, FK Aktobe – Kazahsztán, szabadon igazolható)
Távozók:Devecseri Szilárd(ZTE),Jánvári Gábor(Kisvárda),Leandro Martínez(olasz-argentin, visszavonul), Tóth Benjamin (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Kiss Bence, Kiss Tamás(érdeklődnek iránta: Besiktas – Törökország, Sahtar Doneck – Ukrajna), Tóth Dávid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik