Győr: Jelentős célokat tűztek ki az együttes elé - Lipták

Vágólapra másolva!
2012.06.20. 07:38
Amint arról korábban már beszámoltunk: ötéves szerződést írt alá az ETO labdarúgócsapatával Lipták Zoltán, aki az Újpestet hagyta el a győriek hívására. A válogatott védő a Nemzeti Sportnak elmondta: tulajdonképpen hazatért.

„December utolsó napjáig szóló szerződés kötött az Újpesthez, azonban a dokumentum olyan pontot is tartalmazott, amely szerint a nyáron ingyen távozhatok – mondta az első győri edzését követően Lipták Zoltán. – Hétfőn aztán közös megegyezéssel felbontottam az újpesti megállapodásomat, kedden pedig öt évre elköteleztem magam az ETO-hoz. Menedzserem, Vörösbaranyi József több klub érdeklődéséről is tájékoztatott, volt választási lehetőségem, és mert Győrben jelentős célokat tűztek ki az együttes elé, a zöld-fehérek hívására mondtam igent. A csapatból egyébként több futballistát ismerek, hiszen Simon András hozzám hasonlóan Salgótarjánból származik, Fehér Zoltánnal és Koltai Tamással pedig a válogatottban szoktam találkozni. Megkönnyítette a választást, hogy a közelmúltban a Győr melletti Ménfőcsanakon vásároltam lakást, így úgy is fogalmazhatok, hogy hazajöttem.”Lipták Zoltán. – Hétfőn aztán közös megegyezéssel felbontottam az újpesti megállapodásomat, kedden pedig öt évre elköteleztem magam az ETO-hoz. Menedzserem, Vörösbaranyi József több klub érdeklődéséről is tájékoztatott, volt választási lehetőségem, és mert Győrben jelentős célokat tűztek ki az együttes elé, a zöld-fehérek hívására mondtam igent. A csapatból egyébként több futballistát ismerek, hiszen Simon András hozzám hasonlóan Salgótarjánból származik, Fehér Zoltánnal és Koltai Tamással pedig a válogatottban szoktam találkozni. Megkönnyítette a választást, hogy a közelmúltban a Győr melletti Ménfőcsanakon vásároltam lakást, így úgy is fogalmazhatok, hogy hazajöttem.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Nemanja Andrics (szerb, FK Rad Beograd – Szerbia), Fuad Bugerra (algériai, CS Constantine – Algéria, lejár a kölcsönszerződése), Nicolas Ceolin (brazil, Budapest Honvéd – lejár a kölcsönszerződése), Giorgi Ganugrava (grúz, ZTE FC – lejár a kölcsönszerződése), Rok Kronaveter (szlovén, Cottbus – Németország), Lipták Zoltán (Újpest FC), Mihai Nicorec (román – ZTE, kölcsönből vissza), Lasa Totadze (FC Dila Gori – Grúzia, lejár a kölcsönszerződése), Marek Strestík (cseh-szlovák, FC Zbrojovka Brno – kölcsön után végleg)
Távozik/távozhat: Kiss Máté (Siófok – kölcsönbe), Windecker József (Siófok – kölcsönbe), Varga Tamás (Siófok – kölcsönbe), Molnár Tibor (Siófok – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Elek Ákos (Videoton), Lencse László (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik