Gyász: több százan kísérték utolsó útjára a Mágust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 16:43
null
A Mágus ravatala <a href="http://www.kisalfold.hu/sport/tobb_szazan_kisertek_utolso_utjara_verebes_jozsefet_-_video/2468281/" target="_blank">(Fotó: www.kisalfold.hu)</a>
Végső búcsút vett a magyar futballtársadalom Verebes Józseftől, aki március 13-án súlyos betegségben hunyt el. A Mágust 75. születésnapja másnapján családja mellett több százan, köztük barátai, korábbi kollégái, labdarúgói és szurkolói kísérték utolsó útjára a Rákoskeresztúri új köztemetőben.

A szakembert római katolikus szertartás szerint búcsúztatta a gyászoló tömeg, majd Drucskó Zoltán, az ETO elnöke beszélt a Mágus győri sikereiről. A Magyar Labdarúgó-szövetségtől Gellei Imre mondott gyászbeszédet.

A ravatalozást követően felhangzott a legendássá vált „Meglátja, mester, menni fog!” című dal, a koporsót rengeteg virággal és koszorúval a halottaskocsira helyezték, majd a tömeg utolsó útjára kísérte Verebes Józsefet.

Verebes József 74 évet élt (Fotó: www.vidi.hu)
Verebes József 74 évet élt (Fotó: www.vidi.hu)

A temetésen jelen voltak többek között a Győr 1982–1983-as bajnokcsapatának tagjai és Kiss László, Verebes korábbi győri pályaedzője. Az MTK képviseletében mások mellett Garami József és Domonyai László búcsúzott, a Videotontól Disztl László, Szabó József, Csucsánszky Zoltán és Németh János. Megjelent továbbá Pintér Attila, korábbi szövetségi kapitány, Illés Béla, Csank János, Csábi József, Détári Lajos és Pisont István is.

A Mágus 74 évet élt, az MLSZ, a Győr és az MTK is saját halottjának tekinti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik