Futsal: távozik a Rába ETO spanyol vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.12. 17:27
Javi Rodríguez, az előző idényben az UEFA Futsal Cup négyes döntőjébe jutó Rába ETO vezetőedzője bejelentette, hogy a következő szezonban nem ő irányítja a győri csapatot.

A 44 éves spanyol szakember a Twitteren azt írta, a következő idényben nem ő irányítja a Győrt, amelynél – mint fogalmazott – szenzációs évet töltött. Javi Rodríguez bajnoki címet ünnepelhetett az ETO-val, ráadásul a legrangosabb európai kupa története során először magyar együttes szerepelhetett a final fourban. A játékosként két világbajnokságon és négy Európa-bajnokságon aranyérmes Rodríguez mindenkinek köszönetet mondott búcsúírásában.

Az ETO tavaly októberben nevezte ki Javi Rodríguezt.

Az ETO tavaly októberben nevezte ki Javi Rodríguezt.

Nemrég sorsoltak az immár Bajnokok Ligája néven futó elitkupában. Az ETO egy csoportba került az orosz bajnokkal és ezüstérmessel.

Javi Rodriguez on Twitter

La próxima temporada no seré el entrenador del Gyor, termina una etapa espectacular en el que nos hemos proclamado campeones de liga y por primera vez en la historia hemos conseguido q un equipo húngaro haya jugado la Final Four,siendo el 4 mejor equipo de Europa.Gracias a todos


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik