Futsal: nem az ETO-t választották meg a világ legjobb klubjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 11:36
A Rába ETO a kilencedik helyen zárt a futsalplanet.com szavazásán, amelyen a 2017-es év legjobb futsalklubját kereste. A győztes a legrangosabb európai kupasorozatot megnyerő Inter Movistar lett. A legjobb férfi játékosnak járó elismerést pedig az Inter Movistart erősítő, portugál Ricardinho érdemelte ki.

Mint ismert, a Rába ETO is szerepelt a portál tízcsapatos listáján. A végső sorrend több mint kétszáz futsalszakember szavazata alapján alakult ki. Az ETO 133 pontot kapott, ezzel csak az 52 pontos, Costa Rica-i Grupo Linét tudta megelőzni. Viszonyításképp az „aranyérmes” Inter Movistar 947 ponttal zárt.

A férfiaknál a portugálok ásza, Ricardinho győzött – sorozatban negyedszer, összesen pedig rekordot jelentő ötödik alkalommal. listáján. A végső sorrend több mint kétszáz futsalszakember szavazata alapján alakult ki. Az ETO 133 pontot kapott, ezzel csak az 52 pontos, Costa Rica-i Grupo Linét tudta megelőzni. Viszonyításképp az „aranyérmes” Inter Movistar 947 ponttal zárt.

A férfiaknál a portugálok ásza, Ricardinho győzött – sorozatban negyedszer, összesen pedig rekordot jelentő ötödik alkalommal.

Az összes kategória végeredményét ide kattintva megtekintheti!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik