Úgy tűnik, Joseph Paintsil hamarosan visszatér Magyarországra (Fotó: Török Attila)

 

 A PAINTSIL-DOSSZIÉ
„Felháborítóak a vádak" – Orosz Pál reagált a Paintsil-ügyre
Paintsil ügynöke szerint átverték őket az Üllői úton
Paintsil egészséges, edzésbe állt, de nem a Fradinál – fotók
Orosz Pál: Sem Paintsilt, sem az orvosát nem értük el
 Paintsil súlyos, maláriás beteg
Belgiumból érdeklődnek Paintsil iránt – sajtóhír

A belga Het Nieuwsblad sportrovatának újságírója, Guillaume Maebe már a napokban arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy miután a Genk nem tud megegyezni a Fradival a Joseph Paintsil iránt fizetendő kompenzációs díjról, egyelőre lemondhatnak a játékosról, és nyáron térhetnek vissza a szerződtetésére.

A hln.be friss cikke pedig már tényként kezeli, hogy a Genk a télen nem szerződteti a Tema Youth 19 éves játékosát, a Fradinak kölcsönadott Paintsilt, de azt megjegyzi, hogy a nyáron még lehet esély a szerződéskötésre.

Eközben a játékost képviselő német menedzseriroda, a Destiny Sports Management a Facebook oldalán azt írja, hogy Paintsil visszatér a Ferencvároshoz, amint felépül, és remélik, hogy továbbra is gólokkal tudja segíteni csapatot, hozzájárulva ezzel a klub bajnoki címéhez. A bejegyzéshez egy videót is mellékeltek Paintsil ferencvárosi góljaival.

 A ghanasoccernet.com-nak a Ferencváros másodedzője, a korábban Ghánában is dolgozó Ralf Zumdick nyilatkozott a játékosról. Elmondta, a szakmai stáb mindent megtett az elmúlt hónapokban a fejlődése érdekében, egyúttal cáfolta a játékos ügynöke, Emmanuel Gyasi elmúlt napokban tett, a Ferencvárossal szemben vádaskodó nyilatkozatát. Zumdick szerint a ghánai klub (a Tema Youth) és az ügynök kapzsisága idézhette elő a kialakult helyzetet.