FTC: változás! Paintsil visszatér – állítja az ügynöksége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.18. 08:29
null
Úgy tűnik, Joseph Paintsil hamarosan visszatér Magyarországra (Fotó: Török Attila)
Újabb változás állhat be a Ferencváros labdarúgócsapatának ghánai légiósa, Joseph Paintsil ügyében, aki maláriás megbetegedésre hivatkozva nem tért vissza a klubhoz, miközben a belga Genk szerződtette volna.

A belga Het Nieuwsblad sportrovatának újságírója, Guillaume Maebe már a napokban arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy miután a Genk nem tud megegyezni a Fradival a Joseph Paintsil iránt fizetendő kompenzációs díjról, egyelőre lemondhatnak a játékosról, és nyáron térhetnek vissza a szerződtetésére.

A hln.be friss cikke pedig már tényként kezeli, hogy a Genk a télen nem szerződteti a Tema Youth 19 éves játékosát, a Fradinak kölcsönadott Paintsilt, de azt megjegyzi, hogy a nyáron még lehet esély a szerződéskötésre.

Eközben a játékost képviselő német menedzseriroda, a Destiny Sports Management a Facebook oldalán azt írja, hogy Paintsil visszatér a Ferencvároshoz, amint felépül, és remélik, hogy továbbra is gólokkal tudja segíteni csapatot, hozzájárulva ezzel a klub bajnoki címéhez. A bejegyzéshez egy videót is mellékeltek Paintsil ferencvárosi góljaival.



A ghanasoccernet.com-nak a Ferencváros másodedzője, a korábban Ghánában is dolgozó Ralf Zumdick nyilatkozott a játékosról. Elmondta, a szakmai stáb mindent megtett az elmúlt hónapokban a fejlődése érdekében, egyúttal cáfolta a játékos ügynöke, Emmanuel Gyasi elmúlt napokban tett, a Ferencvárossal szemben vádaskodó nyilatkozatát. Zumdick szerint a ghánai klub (a Tema Youth) és az ügynök kapzsisága idézhette elő a kialakult helyzetet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik