Botka Endre szerint nem sikerült tökéletesre a visszatérése.

„Ha egy kicsivel jobb lett volna a játékunk és végig dominálni tudunk, akkor azt mondanám, hogy ez egy tökéletes visszatérés volt. Négy hónapot hagytam ki, azóta most kezdtem először, végig tudtam játszani a mérkőzést, és minden egyes fájdalom, ami volt, már a múlté.”

Hozzátette: nagyon nehéz négy hónap áll mögötte.

„Főleg az utolsó három hét volt nehéz, mert amikor a kispadon vagyok, azt nagyon nehezen viselem. De nyilván próbálok ez ellen tenni, és bízom benne, hogy a továbbiakban több lehetőséget fogok majd kapni.”

A mérkőzéssel kapcsolatban elmondta: az első félidőben akadtak problémáik.

„Eléggé össze-vissza voltunk, nem tudtunk letámadni, nem tudtuk azt játszani, amit elterveztünk és akartunk. A második félidőre egy kicsit össze kaptuk a játékunkat és kétgólos előnybe kerültünk.”

Videónkban Botka arról is elmondja a véleményét, hogy a szurkolók a győzelem ellenére sem voltak elégedettek a csapattal.

Rebrov: Vereség vagy döntetlen esetén lehetne negatív hangjuk a szurkolóknak

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Ferencváros–Kisvárda 2–0
(0–0)

Groupama Aréna, 3447 néző. V: Pintér Csaba (Kóbor Péter, Szalai Balázs)

FERENCVÁROS: Dibusz – Lovrencsics G., Botka, Dvali, Heister – Csonka, Leandro (Sigér, 69.) – Isael (Gorriarán, 62.), Lanzafame, Varga R. (Petrjak, a szünetben) – Böde. Vezetőedző: Szerhij Rebrov
KISVÁRDA: Minca – Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Anderson Pico (Gosztonyi, 59.) – Karaszjuk – Ilics, Cukalasz (Grozav, 76.), Protics, Sassá – Negrut (Kovácsréti, a szünetben). Vezetőedző: Dajka László
Gólszerző: Lanzafame (1–0) az 53., Böde (2–0) a 86. percben