FTC: újabb két fiatallal kötöttek profi szerződést – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.24. 17:20
A Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy két fiataljával, Gera Dáviddal és Nagy Gáborral is profi szerződést kötött a klub.

Gera Dávid 2013 óta nevelkedik a Ferencvárosban. A 20 éves, több poszton is bevethető labdarúgó korosztályának megfelelő együttesünkben játszott idényről idényre, majd 2015-ben felkeltette Thomas Doll figyelmét is. A fiatal Gera 2016 telén az első csapattal tartott a törökországi edzőtáborba is, ahol a Wisla Kraków ellen pályára lépett. A 2015–2016-os idényben NB I-es és Magyar Kupa-meccsen is a kispadra ülhetett, de tétmeccsen végül nem mutatkozott be. A jelenleg is zajló szezonban az NB III-as csapatnál szerepel, amelyben 30 meccsen öt gólt szerzett – olvasható a fradi.hu-n.Gera Dávid 2013 óta nevelkedik a Ferencvárosban. A 20 éves, több poszton is bevethető labdarúgó korosztályának megfelelő együttesünkben játszott idényről idényre, majd 2015-ben felkeltette Thomas Doll figyelmét is. A fiatal Gera 2016 telén az első csapattal tartott a törökországi edzőtáborba is, ahol a Wisla Kraków ellen pályára lépett. A 2015–2016-os idényben NB I-es és Magyar Kupa-meccsen is a kispadra ülhetett, de tétmeccsen végül nem mutatkozott be. A jelenleg is zajló szezonban az NB III-as csapatnál szerepel, amelyben 30 meccsen öt gólt szerzett – olvasható a fradi.hu-n.

Nagy Gábor Vácott kezdett el futballozni, majd 2010 és 2013 között a Fradi utánpótlásában nevelkedett. Újabb három váci év következett, majd 2016 nyarán visszakerült a Népligetbe. A 19 éves játékos a szezonban 22 meccsen lépett pályára az U19-es bajnokságban, két találkozón pedig az NB III-ban is lehetőséget kapott. A téli felkészülés során három hazai edzőmérkőzésen szerepelt Thomas Doll együttesében. Nagy a védelem mindkét oldalán bevethető labdarúgó.

A Fradi egy héttel korábban Novák Zsomborral és Derekas Zoltánnal is profi szerződést kötött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik