FTC: szerződtették a Balmaz csapatkapitányát – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.06.12. 17:40
null
Sigér Dávid a Ferencvárosban folytatja a pályafutását (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/siger-a-fradiban-/20180612/c/20722" target="_blank">fradi.hu</a>)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online információja: a labdarúgó NB I-ből kieső Balmazújváros csapatkapitánya, Sigér Dávid a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A zöld-fehér klub a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n számolt be róla, hogy megszerezte a 27 éves középpályás játékjogát.

 

Az 1990. november 30-án született Sigér Dávid a DVSC-ben nevelkedett, de Debrecenben nem tudta beverekedni magát az első csapatba. Az élvonalban így a Mezőkövesd színeiben mutatkozott be, majd 2014-ben a Balmazújvárosba szerződött.

Sigér az újvárosiaknál összesen 130 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett és hét gólpasszt osztott ki. A 27 éves középpályás a 2017–2018-as szezonban 32 élvonalbeli meccsen négy gólt jegyzett a Balmazújvárosban.

Sigér a Ferencváros első nyári igazolása.

Ferencvárosi TC on Twitter

Sigér Dávid a Ferencváros játékosa https://t.co/UioonpA8MH



NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL*
Érkezők: Sigér Dávid(Balmazújváros)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bene Marcell, Burzi Alex, Orosz Marcell
Kiszemeltek:Berecz Zsombor(Vasas),Hangya Szilveszter(Vasas),Abraham Frimpong(ghánai, Crvena zvezda – Szerbia),Matías Rodríguez(argentin, Chacarita Juniors – Argentína)
Távozók:Batik Bence(szabadon igazolható),Janek Sternberg(német, 1. FC Kaiserslautern – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Joseph Paintsil(ghánai, Tema Youth – Ghána, onnan Genk – Belgium),Marcos „Marquinhos” Pedroso(brazil, Figueirense – Brazília),Nagy Dominik(Legia Warszawa – Lengyelország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Amadou Moutari(nigeri, Austria Wien – Ausztria),Hajnal Tamás(visszavonul?),Priskin Tamás, Rui Pedro Couto Ramalho(portugál)
*Az alacsonyabb osztályú partnercsapatnak (FTC: Soroksár) kölcsönadott játékosok nem szerepelnek listánkban,csak akkor tüntetjük fel őket, ha csatlakoznak anyaegyesületük keretéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik