FTC: „Senki sem keresett minket” – Orosz Pál Dibuszról

Vágólapra másolva!
2020.07.02. 09:59
null
Orosz Pál idén is az Európa-liga csoportkörébe várja az FTC-t (Fotó: Kallus György, archív)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerdán az M1 Ma este című műsorának vendége volt. A sportvezető beszélt a labdarúgócsapat közelgő nemzetközi kupaszerepléséről, a keretben várható nyári játékosmozgásról, valamint röviden Dibusz Dénes állítólagos belgiumi megkereséséről is.

 

Mindenképpen elismerés lenne, ha Dibusz Dénesnek külföldi kérője akadna, de senki sem keresett minket az ügyében. A Ferencváros játékosa, és egyelőre szó sincs róla, hogy elmenne” – szögezte le Orosz Pál a nemrégiben szerződést hosszabbító, 29 éves magyar válogatott kapussal kapcsolatban, aki iránt a zuhanyhíradó szerint Belgiumból érdeklődnek.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, minden átigazolási időszakban szokott lenni jövés-menés a keretben, de nagy játékosmozgás nem várható, nem forgatják majd fel a csapatot, mert jelenleg elég „kompakt a csapat”.

Hiányposztok nincsenek, olyan posztok vannak, amelyeken még tudunk erősíteni. A nagy céljaink eléréséhez szeretnénk még jobbá tenni az együttest, de akár a mostani keret is tökéletes” – tette hozzá Orosz Pál, aki a zöld-fehérekre váró nemzetközi kupafeladatokról is beszélt.

A Ferencváros jelen pillanatban egy klasszikus Európa-liga-csoportkörös klub, mind a pénzügyi, mind az egyéb hátteret figyelembe véve. A Bajnokok Ligája más kávéház. A BL-csoportkörbe kerüléshez szerencse is szükséges. Ott már olyan klubokkal találkozhatunk, amelyek egészen más anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Ez még nem az a polc, ahol jelenleg tartunk, de természetesen ez a cél. Mindig szeretnénk előrébb lépni, mindent meg is teszünk ezért, de akkor sem leszünk elkeseredve, ha az Európa-liga csoportkörébe jutunk be. Nagyon csalódottak lennénk, ha idén nem sikerülne” – mondta a sportvezető.

A TELJES BESZÉLGETÉST A LEJÁTSZÓRA KATTINTVA TEKINTHETI MEG!
Orosz Pál - 2020.07.01

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik