„Minőségi játékosok érkeztek a csapathoz, nagyon erős lesz a Fradi, de a legerősebb elem az továbbra is a szurkolótábor” – mondta az NSO Tv-nek Bánki József a nyári átigazolásokról. A szurkolók többsége ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, az állásfoglalással megvárnák a Ludogorec elleni párharc végét.

Böde Dániellel kapcsolatban is megkérdeztük a drukkereket, akiknek hiányozni fog a csatár személyisége, sajnálják, hogy a távozás mellett döntött.

„Ez érzelmi kérdés, hiszen ő egy közülünk. Át van itatva fradizmussal, nagyon fog hiányozni a lénye, a természete. Igazi ferencvárosivá vált az elmúlt hét év alatt, mindannyian nagyon megszerettük” – mondta a Ferencváros egykori futballistája.

A legtöbb zöld-fehér szimpatizáns szerint a nyáron az első kerettel készülő fiatalok közül Csonka András lehet meghatározó a jövőben, őt láthatjuk majd legtöbbször a pályán a saját nevelésű futballisták közül, az ukrán vezetőedző azonban inkább a külföldiekre épít. Bánki József szerint minden posztra van két jó játékos, ezért nehéz bekerülni a csapatba, ugyanakkor hozzátette, már az El-csoportkört is jó eredménynek tartaná. Ezzel a szurkolók is egyetértettek.

„Nagyon jó csapat az ellenfél, de mi is jók vagyunk, a szurkolótábor pedig nagy segítség lehet. Az El-csoportkört magam is aláírnám” – fogalmazott Bánki József.