FTC: Rebrov a török sajtó szerint megegyezett a Fenerrel

Munkatársainktól MunkatársainktólMunkatársainktól Munkatársainktól
Vágólapra másolva!
2020.06.09. 15:39
null
Szerhij Rebrovot Törökországba csábították (Fotó: Tumbász Hédi)
A turkiyegazetesi.com.tr exkluzív híre szerint Szerhij Rebrov megegyezett a 28-szoros bajnok (legutóbb 2018-ban aranyérmes) Fenerbahcéval, hogy a nyártól átveszi a csapat irányítását, de a Ferencvárosnál dolgozó ukrán szakember menedzsere, Varga Sándor a Nemzeti Sport megkeresésére cáfolta az egyezség hírét.

A turkiyegazetesi.com.tr azt írja, Szerhij Rebrov elviekben megegyezett a Fenerbahcéval, hogy a nyártól átveszi a török élvonalban jelenleg csak 7. helyen álló csapat irányítását. A török oldal szerint az ukrán szakember már közölte is a szándékát jelenlegi klubjával, a Ferencvárossal, melyhez egyébként hároméves szerződés köti. Azt is hozzáteszik, hogy az edzőt képviselő Varga Sándor menedzser megerősítette, hogy kapcsolatban állnak a török klub elnökével, Ali Koccsal.

„Van érdeklődés, minden ajánlatot meghallgatunk, de szó sincs arról, hogy bárkivel is megegyeztünk volna” – ezt már a Nemzeti Sportnak nyilatkozta Varga Sándor a keddi, török sajtóhírek kapcsán. Megismételte, amit korábban, a Dinamo Kijev érdeklődése kapcsán is elmondott.

„Szerhij Rebrov jól érzi magát a Ferencvárosnál, nem tervezi, hogy elhagyja a klubot.”

Rebrov korábban, a játékos-pályafutása során megfordult a Fenernél, 2002 és 2004 között kölcsönben szerepelt a török klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik