FTC: Nem lenne jó, ha mindent elmondanék, amit gondolok – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.06. 20:50
null
Thomas Doll nem érti, miért játszott ilyen gyengén a Ferencváros (Fotó: Földi Imre)
Rendkívül csalódott volt csapata játéka miatt Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Debrecen elleni 0–0 után.

 

„Nem lenne jó, ha mindent elmondanék, amit gondolok – mondta Doll. – Két egyforma csapat játszott, de az biztos, hogy amit ma nyújtottunk, annak nem sok köze van a profi futballhoz. Ez főként a múlt heti játékunk tükrében volt váratlan.”

„Nem a Debrecen lepett meg, hanem a saját csapatom produkciója. Sok meccset láttam már, de ennyi elemi hibát talán még soha. Néha olyan érzésem volt, mintha egy flippergépben pattogott volna ide-oda a labda. Három órát utaztunk ide, és ugyanennyit fogunk haza, a nagy semmiért – fogalmazott keményen Doll, akitől megkérdezték, hogy elégedetlenség miatt cserélte-e le a szünetben Priskin Tamást és Varga Rolandot. – Másik nyolc játékost is lecserélhettem volna...”

Kérdezték arról is, min vitatkozott a végén Otigba Kenneth és a játékvezető.

„Ezt nem tudom, majd a buszon megkérdezem tőle” – mondta Doll.

Herczeg András, a DVSC vezetőedzője elégedettebb volt.

„A papírforma a Ferencváros győzelmét ígérte, ennek ellenére nyerni szerettünk volna, remélem, ez látszott is. Az első harminc percben beszorítottuk a Ferencvárost, de sajnos a döntő helyzetekben becsúsztak hibák – így Herczeg. – Az első két mérkőzés után változtattunk, ezt már a paksi eredmény is mutatta. A mi helyzetünkben minden pontot meg kell becsülnünk. Négy mérkőzés után két pontunk van, majd a jövő eldönti, hogy ez mire elég. Az biztos, most láthatták a srácok, hogy bárki ellen lehet keresnivalónk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik