FTC: „Mindenki megkapja az esélyt, de mutatnia kell valamit”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.08. 11:52
null
Rebrovék pontosan tudják, hogyan kell felkészíteni a játékosokat (Fotó: Tumbász Hédi)
A Ferencváros pénteken megérkezett Ausztriába, a klub hivatalos honlapja pedig ennek kapcsán hosszabb interjút készített Szerhij Rebrovval. A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő gárda vezetőedzője elmondta, mindenkinek megadja az esélyt, de ehhez mutatni is kell valamit.

 

A tréner úgy véli, hogy a Honvédot elhagyó Gróf Dávid, valamint a Sahtar Donecktől kölcsönbe érkező Olekszandr Zubkovis fejlődést hozhat a csapatnak, hozzátéve, hogy minden együttesnek szüksége van a vérfrissítésre. Ez viszont nem jár azzal, hogy újjá kellene építeni a csapatot.

„Nem kell újjáépítenünk, csak tovább dolgoznunk. Mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy a lehető legfontosabb és legizgalmasabb sorozatba kerültünk be, a Bajnokok Ligájába. Mindenki megkaphatja az esélyt ott, de ezért dolgozni kell. Pontosan tudjuk, hogyan kell felkészíteni a játékosokat erre, a futballistáknak az a dolguk, hogy minél jobban koncentráljanak a feladataikra. Fejlődjenek és ezzel a csapatot is jobbá tegyék” – idézi Szerhij Rebrov szavait a fradi.hu.

„Mindenki megkapja az esélyt, ha keményen dolgozik. Szeretném látni, hogy azok a játékosok, akik itt vannak, motiváltak. Meg kell mutatniuk, hogy milyen minőség van bennük” – nyomatékosította az ukrán tréner.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Gróf Dávid (Bp. Honvéd, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Olekszandr Zubkov
(ukrán, Sahtar Doneck, legutóbb kölcsönben FK Mariupol – Ukrajna)
Kölcsönből visszatérők:
Priskin Tamás (Haladás), Rui Pedro (portugál, Haladás), Silye Erik (?, Mezőkövesd),
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Mihajlo Mudrik (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben Arszenal Kijev – Ukrajna), Nwankwo Obiora (nigériai, Boavista – Portugália)
Távozók: Böde Dániel (Paks), Julian Koch (lejár a szerződése), Fernando Gorriarán (uruguayi, érdeklődik iránta: Santos Laguna – Mexikó)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ivan Petrjak
(ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, onnan Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Botka Endre, Holczer Ádám (Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik