FTC: megvan a fél év után távozó légiós új klubja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.01.15. 08:05
Az ecuadori Universidad Católicában folytatja pályafutását Matías Rodríguez, a Ferencváros argentin labdarúgója – adta hírül a dél-amerikai klub.

Mint ismert, a budapesti zöld-fehér együttes a nyáron mintegy 125 millió forintért vásárolta meg Rodríguezt a Chacarita Juniorstól. A 25 éves középpályás azonban nem váltotta meg a világot a Népligetben, az ősszel csupán hat tétmérkőzésen jutott szóhoz. Az NB I-ben négy találkozón összesen 55 percet töltött a pályán, két Magyar Kupa-mérkőzést pedig végigjátszott.

Az ecuadori élvonal legutóbbi kiírásában összesítésben ötödik helyen végző, így a Copa Sudamericanában induló Universidad Católica hivatalos Twitter-oldalán jelentette be Matías Rodríguez érkezését. 125 millió forintért vásárolta meg Rodríguezt a Chacarita Juniorstól. A 25 éves középpályás azonban nem váltotta meg a világot a Népligetben, az ősszel csupán hat tétmérkőzésen jutott szóhoz. Az NB I-ben négy találkozón összesen 55 percet töltött a pályán, két Magyar Kupa-mérkőzést pedig végigjátszott.

Az ecuadori élvonal legutóbbi kiírásában összesítésben ötödik helyen végző, így a Copa Sudamericanában induló Universidad Católica hivatalos Twitter-oldalán jelentette be Matías Rodríguez érkezését.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Ihor Haratin
(ukrán, Zorja Luhanszk – Ukrajna), Szerető Krisztofer (Stoke City – Anglia), Mikalaj Szihnyevics (fehérorosz, BATE – Fehéroroszország, szabadon igazolhatóként), Marten Wilmots (belga, szabadon igazolható, legutóbb Avellino – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Lasa Dvali (grúz, Pogon Szczecin – Lengyelország), Martin Kostál (szlovák, Wisla Kraków – Lengyelország)
Távozók: Kjartan Finnbogason (izlandi, szabadon igazolható), Matías Ezequiel Rodríguez (argentin, Universidad Católica – Ecuador)
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dejan Georgijevics (szerb), Julian Koch (német), Rui Pedro Couto Ramalho (portugál, érdeklődnek iránta: Haladás)

U. CATÓLICA OFICIAL on Twitter

¡Nos seguimos reforzando de cara a un gran 2019! ¡Damos la bienvenida a nuestro nuevo refuerzo para la temporada 2019! #MatíasRodríguez llega procedente del #Ferencvaros de #Hungría. ¡Bienvenido al Trencito Azul!



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik