FTC: „Meglepődtem azon, hogy az NB I legértékesebb játékosa vagyok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.05. 07:37
Isael da Silva Barbosa februárban lett a Ferencváros játékosa. A brazil labdarúgó Kazahsztánból érkezett Budapestre, a transfermarkt.de becsült adatai szerint 2.8 millió euróval jelenleg ő az NB I legértékesebb játékosa. Az FTC 30 éves légiósa az NSO Tv videójában összehasonlítja a kazah bajnokságot és életet a magyarral, beszél arról, hogy miért nem játszott még topbajnokságban, illetve bónuszként azt is elmeséli: mikor vágatta le legutóbb nem mindennapi hajkoronáját.  

„Meglepett, hogy én vagyok az NB I legértékesebb játékosa, de ezzel nem foglalkozom. A csapatban jó játékosok vannak, és én nem azt nézem, hogy ki, mennyibe kerül. Meglepett, de nem ezzel foglalkozom, hanem azzal, hogy segítsem a csapatot azért, hogy bajnokok legyünk. Számomra ez a legfontosabb.”

Az NSO Tv videójában Isael összehasonlítja a kazah bajnokságot és életet a magyarral, beszél arról, hogy miért nem játszott még topbajnokságban, illetve bónuszként azt is elmeséli: mikor vágatta le legutóbb nem mindennapi hajkoronáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik