FTC: Megköszöntem a játékosok munkáját – Rebrov

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.12.05. 07:47
null
Rebrov bosszús a békéscsabai vereség miatt, de előre tekint (Fotó: fradi.hu)
A Békéscsabával szemben 2–0-ra elbukott Magyar Kupa-mérkőzés után a fradi.hu-nak értékelt a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov.

 

Három sorozatban egyszerre szerepelünk, nem szokatlan, hogy egy héten belül három mérkőzést is játszunk. A Békéscsaba ellen emberhátrányban, tíz emberrel is rendre alakítottunk ki helyzeteket, de ha nem találunk be, nem tudjuk megnyerni a meccset” – nyilatkozta az FTC vezetőedzője, azok után, hogy Leandro 2. perces kiállítása miatt szinte az egész meccsen tíz emberrel játszott a Fradi és 2–0-s vereséget szenvedett.

„Nem szabad ilyenkor egyénekről beszélni, hiszen ha veszít a csapat, akkor mindenki veszít. A kupaszereplésünknek vége, de ezzel többet tudunk regenerálni a többi találkozó között, helyt kell azokon is állnunk. Természetesen bosszant minket az eredmény, de nehéz ilyen menetelésben játszani. Megköszöntem a játékosok munkáját, megteremtették a helyzeteket, akár öt gólt is lőhettünk volna, de nem sikerült kihasználnunk a lehetőségeket” – tette hozzá Szerhij Rebrov.

A meccset követő sorsoláson az is eldőlt, hogy a nyolcaddöntőben a Puskás Akadémia vár a Békéscsabára, az a párharc már két meccsen dől el.

MAGYAR KUPA
8. FORDULÓ (A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT)
Békéscsaba (NB II)–Ferencváros 2–0
(1–0)
Békéscsaba, Kórház utcai Stadion, 2036 néző. Vezette: Takács J.
Békéscsaba: Uram – Nagy S., Polényi, Pilán – Szalai D., Babinyecz, Hursán, Bidzilya (Pantovics, 61.), Váradi Á. (Zahorán, 68.) – Tóth D., Máris (Gréczi, 71.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Ferencváros: Gróf – Civic, Leandro, Frimpong, Heister (Haratin, 65.) – Ihnatenko, Skvarka – Szerető (Lovrencsics G., 78.), Bőle, Varga R. – Szihnyevics (Priskin, 78.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Tóth D. (39.), Pantovics (94.)
Kiállítva:
Leandro (2.)

A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Budapest Honvéd–Szombathelyi Haladás (NB II)
Mezőkövesd–Ózdi Kohász (NB III)/Kaposvári Rákóczi
Lipót Pékség SE (NB III)–Zalaegerszegi TE FC
Pécsi MFC (NB III)–Paksi FC
Békéscsaba (NB II)–Puskás Akadémia
MTK Budapest (NB II)–Dunaújváros (NB III)
Vác FC (NB II)/Újpest FC–Mol Fehérvár FC
Dorogi FC (NB II)/Debreceni VSC–III. Kerületi TVE (NB III)

A mérkőzéseket 2020. február 12-én és 19-én rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik