FTC: Lanzafame mellett egy 16 éves középpályás is érkezett a Honvédtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.02. 10:20
A Ferencváros hivatalos oldalának beszámolója szerint a zöld-fehér egyesület labdarúgócsapata szerződtette a 16 éves Kecskeméti Pétert a Budapest Honvédtól, aki egy napon belül a második Kispestről érkező játékos a Fradinál, hiszen az FTC vasárnap Davide Lanzafame átigazolását is bejelentette.

A 2001 novemberében született középpályás a fradi.hu beszámolója szerint Nyíregyházán kezdte pályafutását a Bozsik Akadémia játékosaként, majd egyéves mátészalkai kitérő után visszatért, 2015-ben pedig a Honvédba igazolt, ahol az utánpótláscsapatok alapembere volt – pályafutása során az MLSZ versenyrendszerében eddig 23 gólt szerzett.

A klub közlése szerint Kecskeméti a következő szezont a zöld-fehérek U19-es csapatában kezdi meg. fradi.hu beszámolója szerint Nyíregyházán kezdte pályafutását a Bozsik Akadémia játékosaként, majd egyéves mátészalkai kitérő után visszatért, 2015-ben pedig a Honvédba igazolt, ahol az utánpótláscsapatok alapembere volt – pályafutása során az MLSZ versenyrendszerében eddig 23 gólt szerzett.

A klub közlése szerint Kecskeméti a következő szezont a zöld-fehérek U19-es csapatában kezdi meg.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik