FTC: hosszabbítottak a magyar válogatott védővel – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 15:00
null
Hosszabbított Botka Endre a Ferencvárosnál (Fotó: fradi.hu)
Szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Botka Endrével, adta hírül a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.

 

A kétszeres magyar válogatott hátvéd 2017 januárjában érkezett a Budapest Honvédtól a Ferencvároshoz. A 25 éves játékos 77 tétmérkőzésen lépett eddig pályára a zöld-fehéreknél, melyeken két gólt szerzett és hat gólpasszt adott.

A szélső és belső védőként is bevethető védőre ebben az idényben kilencszer számított kezdőként Szerhij Rebrov, összesen 16 mérkőzésen lépett pályára a szezonban.

A Transfermarkt szerint Botka Endre korábbi szerződése a következő idény végén járt volna le, a Ferencváros azt nem közölte, hogy most meddig írt alá.

„Amikor idejöttem, nagyon nagy céljaim voltak, amelyekből sokat sikerült is megvalósítani. Ha visszagondolok, majdnem mindent úgy alakult, ahogy szerettem volna. Nyilván a féléves kihagyás a sérülésem miatt nem tett jót, de azon már túl vagyok, és szép sikereket értünk el” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Botka Endre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik