FTC: Hajnal szombaton játszhat, szerdán valószínűleg nem

Vágólapra másolva!
2015.03.02. 19:07
Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása valószínűleg kénytelen lesz kihagyni a Csákvár elleni, szerdai Magyar Kupa-negyeddöntőt, szombaton a Győri ETO ellen azonban minden bizonnyal pályára léphet.

Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a Dunaújváros elleni, hétvégi bajnokit követően elmondta, Hajnal Tamás vádlisérüléssel bajlódott, így csak közvetlenül a mérkőzés előtt döntötték el, hogy a középpályás a kezdőcsapat tagja lesz.Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a Dunaújváros elleni, hétvégi bajnokit követően elmondta, Hajnal Tamás vádlisérüléssel bajlódott, így csak közvetlenül a mérkőzés előtt döntötték el, hogy a középpályás a kezdőcsapat tagja lesz.

Hajnal első bajnokija régi-új klubjánál jól sikerült, az FTC legyőzte a DPASE-t, ám a középpályást a biztonság kedvéért Doll a 67. percben lecserélte. Hajnal a Fradi Tv hétfői adásában elmondta, nem súlyos a sérülése, de valószínűleg a szerdai MK-mérkőzést még kihagyja, hogy a Győr elleni rangadón már százszázalékos állapotban legyen szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik