FTC: Gera már felhúzta a stoplist – „Zoli fiatal, gyorsan gyógyul”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.26. 10:05
A Ferencváros 97-szeres válogatott középpályása, Gera Zoltán, még július 30-án, a Mezőkövesd elleni bajnokin sérült meg, és mint később kiderült, egy olyan komplex combhajlítóizom-sérülést szenvedett, amely nem reagált jól a hagyományos kezelésre, ezért szeptember végén Finnországban megműtötték. A 38 éves kiválóság visszatérési lehetőségeiről Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője beszélt.

A Ferencváros trénerét a Haladástól elszenvedett 2–1-es vereség után tartott sajtótájékoztató végén kérdezték Geráról, és Doll elárulta: bízik benne, hogy januárban már számíthat a középpályásra.a Haladástól elszenvedett 2–1-es vereség után tartott sajtótájékoztató végén kérdezték Geráról, és Doll elárulta: bízik benne, hogy januárban már számíthat a középpályásra.

„Gera Zoltán már felhúzta a stoplist, elkezdett futni, illetve bizonyos gyakorlatokat edzéseken elvégez ő is. Zoli fiatal, gyorsan gyógyul, remélem, hogy januárban visszatérhet közénk" – közölte Doll.

A Ferencváros 9 mérkőzésből álló veretlenségi szériája ért véget az új szombathelyi stadion első NB I-es meccsén, amikor a Haladás 2–1-re győzött. A mérkőzés után rendezett sajtótájékoztató vágatlan változatát itt tekintheti meg.

GERA ZOLTÁN-INTERJÚ A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN!

Hosszabb szünet után exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak Gera Zoltán. A súlyos sérüléséből lábadozó ferencvárosi sztár lapunk főszerkesztőjének, Szöllősi Györgynek kifejtette, készül a visszatérésre, ugyanakkor már sokat gondol leendő saját akadémiájára, miközben edzői és civil tanulmányait is folytatja. A 38 éves, 97-szeres válogatott futballista elmondta, szerinte miért jár most jó úton a Ferencváros, beszélt arról, lehet-e még számára hely a megfiatalodó válogatottban, és azt is elárulta, a nemzeti együttes idei kudarcai ellenére miért optimista mégis a magyar futball jövőjét illetően.

NB I, 2017–2018, 17. FORDULÓ
NOVEMBER 25., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
Videoton FC–Paksi FC 2–0
Felcsút, Pancho Aréna
Kassai Viktor
Vasas FC–Debreceni VSC 1–5
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
Erdős József
Bp. Honvéd–Mezőkövesd 1–2
Budapest, Bozsik József Stadion
Iványi Zoltán
Diósgyőri VTK–Újpest FC 1–2
Debrecen, Nagyerdei StadionPintér Csaba
Balmazújváros–Puskás AFC 2–2 Balmazújváros, Városi StadionBerke Balázs
Haladás–Ferencváros 2–1
Szombathely, Haladás Stadion
Szabó Zsolt
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik