FTC: Eleket a válogatotthoz, Dollt Németországba vinnék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.01. 16:27
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke szilveszteri évértékelőjében megerősítette, hogy a női kézilabdázók edzőjét, Elek Gábort ismét megkörnyékezték a válogatottól, míg a labdarúgók vezetőedzőjének, Thomas Dollnak hazájából vannak ajánlatai. A sportvezető előre is tekintett: az NB I-ben élen álló, abszolút bajnokesélyesnek tartott futballcsapat esetében a nemzetközi kupaporondon a csoportkörbe jutást csodának tartaná.
A fradi.hu-n közzétett videón az elnök beszédes számokkal is alátámasztotta véleményét. A most zajló BL-ben a csoportkör legalacsonyabb büdzséjével működő klubok is bőven több pénzből gazdálkodnak, mint a ferencvárosiak. Utóbbiak esetében ez éves szinten 2.7 milliárd forint, míg tudomásuk szerint átszámítva a Malmö 3.6, a BATE 4.8, míg a Dinamo Zagreb 13.4 milliárd forintból üzemel. A rend kedvéért jegyezzük meg: a svéd és a horvát klub egyaránt három, míg a fehérorosz öt ponttal lett csoportjában az utolsó helyezett.

Arról pedig már korábban beszámoltunk
, hogy Elek Gábor saját bevallása szerint eddig két alkalommal is visszautasította a felkérést a női válogatott irányítására, mondván: nem érzi a magáénak a feladatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik