FTC: „Egy napot töltöttem a reptéren” – befutott a légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.14. 09:32
A Ferencváros labdarúgócsapatának brazil védője, Marcos Pedroso szombaton kapcsolódott be a zöld-fehérek felkészülésébe, miután kalandos utazás végén megérkezett Magyarországra.

„Brazíliában nagyon meleg a nyár, így ezt mindig kemény esőzések és viharok követik. Reggeltől délutánig még nincsen gond, de a nap végén mindig szörnyű az időjárás. Ez történt akkor is, amikor le kellett szállnia a gépemnek. Nem sikerült Sao Paulóban átszállni, így háromórás buszút várt rám a városig. Egy teljes napot töltöttem a reptéren, de még ekkor sem volt biztos, mi lesz a járatommal. Végül másnap sikerült elindulni" – mesélte mosolyogva a fradi.hu-nak Pedroso.

A brazil balhátvéd pénteken érkezett meg Budapestre, szombaton pedig már a társaival edzett.

„Ahogy megérkeztem, egyből bepakoltam a táskámat, és készültem a tréningre – folytatta a nyáron a brazil Figueirensétől egy évre kölcsönbe szerződtetett Pedroso. – Végre itt lehetek, nagyon fáradt vagyok, de teljes edzésmunkát végezhettem, és a konditeremben is dolgoztam. Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagyok, az őszi szezonunk jól sikerült, és remélhetőleg tavasszal minden rendben fog menni, hiszen meg kell nyernünk a bajnokságot!"fradi.hu-nak Pedroso.

A brazil balhátvéd pénteken érkezett meg Budapestre, szombaton pedig már a társaival edzett.

„Ahogy megérkeztem, egyből bepakoltam a táskámat, és készültem a tréningre – folytatta a nyáron a brazil Figueirensétől egy évre kölcsönbe szerződtetett Pedroso. – Végre itt lehetek, nagyon fáradt vagyok, de teljes edzésmunkát végezhettem, és a konditeremben is dolgoztam. Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagyok, az őszi szezonunk jól sikerült, és remélhetőleg tavasszal minden rendben fog menni, hiszen meg kell nyernünk a bajnokságot!"

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik