FTC: Eddig minden a tervek szerint történt – Rebrov

Vágólapra másolva!
2020.08.13. 11:37
null
Rebrov kemény munkára számít (Fotó: Tumbász Hédi)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szerhij Rebrov a zöld-fehérek felkészüléséről és az új idény várakozásairól is beszélt a klub hivatalos honlapján, a fradi.hu-n.

 

„Ausztriában minden a tervek szerint történt: sok meccset játszottunk, ezeken pedig jó iramban mentek a srácok. A felkészülési mérkőzések jók voltak arra, hogy legyen egy újfajta megközelítésünk a frissen érkező játékosokról, de komolyabb következtetéseket majd csak a szezonrajt után mondhatunk – mondta Szerhij Rebrov a fradi.hu-nak. – Reméljük, elég volt a pihenésre szánt idő. Sok meccsünk volt a tavalyi idényben, ráadásul ezek egy része a koronavírus miatt a nyári időszakra tolódott. Visszajöttünk a kényszerszünetről és ugyanúgy folytattuk a kemény munkát, mint előtte. Ahogy vége lett a szezonnak, mindenki kapott egy kis pihenőt. Úgy gondolom, ennek elégnek kellett lennie. De, ahogy az elején is hangsúlyoztam: eddig minden a tervek szerint történt.”

A Ferencváros pénteken az MTK-hoz látogat az NB I nyitó fordulójában, majd jövő héten szerdán (augusztus 19.) a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a svéd bajnok Djurgardent fogadja.

„Ahogy azt mindig is hangsúlyoztam, minden összecsapásra ugyanazzal a mentalitással készülünk, nem számít, hogy ki az ellenfél, hiszen számunkra csak a győzelem elfogadható – folytatta Rebrov. – Egy új szezon mindig nehezebb, mint az azt megelőző. A mi esetünkben ez különösen igaz, hiszen a tavalyi idényben sikerült a címvédés. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk ismételni, sokkal jobban kell koncentrálnunk, nagyobb odafigyelésre, keményebb munkára lesz szükség.”

NB I
1. FORDULÓ
Augusztus 14. (péntek)
18.15:
MTK–FTC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

BAJNOKOK LIGÁJA, 1. SELEJTEZŐKÖR
Augusztus 19. (szerda)
20.00:
Ferencváros (magyar)–Djurgarden (svéd)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Roko Baturina (horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország, legutóbb kölcsönben NK Bravo – Szlovénia), Bogdán Ádám (Hibernian – Skócia, szabadon igazolhatóként), Adnan Kovacevic (bosnyák, Korona Kielce – Lengyelország, szabadon igazolhatóként),Aissa Laidouni (francia, FC Voluntari – Románia), Myrto Uzuni (albán, NK Lokomotiva – Horvátország), Olekszandr Zubkov (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bőle Lukács (ZTE FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Katona Bálint, Kovács Marcell, Nagy Zoltán Olivér, Redzic Damir, Vogyicska Balázs
Kiszemeltek: Arijan Ademi (északmacedón, Dinamo Zagreb – Horvátország), Veljko Birmancsevics (szerb, FK Csukaricski – Szerbia),
Távozók: Davide Lanzafame (olasz, Bp. Honvéd, kölcsön után végleg), Leandro (brazil-magyar, FTC II), Otigba Kenneth (szabadon igazolható), Silye Erik (mezőkövesdi kölcsön után Vasas)
Kölcsönbe távozók: Szánthó Regő (ZTE FC), Varga Ádám (Soroksár), Vida Kristóf (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Gastón Lódico (argentin, Club Atlético Lanús – Argentína)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bőle Lukács (ZTE FC), Csonka András (ZTE FC), Mikalaj Szihnyevics (fehérorosz)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik