FTC: Buzsáky, Kurucz és az új balhátvéd utazik, Havojic nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 15:29
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos oldalán közzétette a törökországi edzőtáborába utazó játékosainak listáját.

A zöld-fehérek keretében ott van a sérülésével több mint egy éve bajlódó Buzsáky Ákos, akivel kapcsolatban az előzetes hírek alapján úgy tűnt, nem tarthat társaival Törökországba. Szintén a ferencvárosiakkal tart a korábbi Újpest- és West Ham United-kapus, Kurucz Péter, aki a nyáron a Soroksárhoz került kölcsönbe, de a téli felkészülést a Fradival tölti.Kurucz Péter, aki a nyáron a Soroksárhoz került kölcsönbe, de a téli felkészülést a Fradival tölti.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Ferencváros hamarosan egy balhátvéd szerződtetését jelenti be, aki később a csapat után megy az edzőtáborba. Érdekesség, hogy az FTC annak ellenére szerződtet Philipp Bönig mellé új játékost erre a posztra, hogy Bosnjak Predrag és Hidvégi Sándor is a zöld-fehérek játékosa, de jelenleg kölcsönben máshol szerepelnek.

Amint arról korábban beszámoltunk, Thomas Doll nem számít Tomislav Havojicra, így a horvát szélső itthon készül a következő napokban, ahogy a novemberben profi szerződést kapó Popov Patrik is.

A FERENCVÁROS TÖRÖKORSZÁGBA UTAZÓ KERETE
Batik Bence, Böde Dániel, Emir Dilaver, Philipp Bönig, Busai Attila, Buzsáky Ákos, Vladan Csukics, Csilus Ádám, Dibusz Dénes, Gera Zoltán, Gyömbér Gábor, Hajnal Tamás, Haris Attila, Jova Levente, Stjepan Kukuruzovic, Kurucz Péter, Roland Lamah, Benjamin Lauth, David Mateos, Nagy Dániel, Nagy Dominik, Michal Nalepa, Mateo Pavlovic, Somália, Ugrai Roland, Varga Roland

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik