FTC: Az elnök hallani sem akar a távozásomról - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.14. 21:47
Muhamed Besic, az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatának bosnyák légiósa az oslobodjenje.ba oldalnak nyilatkozott a mögötte hagyott idényről, és utalt közeljövőjére, amellyel kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy nagy valószínűséggel kitölti a szerződését.

„Miután jól ment a játék az elmúlt idényben, futottak be hozzám ajánlatok, viszont a Ferencváros elnöke bajnoki címben gondolkodik, és hallani sem akar arról, hogy távozzak – mondta Besic, akinek még egy évig érvényes a szerződése, amit nagy valószínűség szerint ki is tölt a zöld-fehéreknél. – Több mint elégedett lehetek az előző idényemmel. Amikor megérkeztem, akkor a tizenkettedik helyen álltunk a tabellán, és a bajnokság végén ötödikként zártunk.”Besic, akinek még egy évig érvényes a szerződése, amit nagy valószínűség szerint ki is tölt a zöld-fehéreknél. – Több mint elégedett lehetek az előző idényemmel. Amikor megérkeztem, akkor a tizenkettedik helyen álltunk a tabellán, és a bajnokság végén ötödikként zártunk.”

A határozott játékáról megismert védő elmondta, hogy a korosztályos válogatottba éppen olyan szívesen megy, mint amikor a felnőttekhez hívják, akik jó pozícióban várják a vb-selejtezős folytatást. A G-csoport első helyén veretlenül álló válogatott kapcsán Besic megjegyezte, hogy jó csapat jött össze, amely megérdemelné a kiugró sikert, a részvételt a vb-n, és ha nem is végez csoportja élén, legalább másodikként versenyben maradjon.

„Az én feladatom csak az, hogy jó teljesítményt nyújtsak, a többi már a kapitányok dolga.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik