FTC: a Pesterzsébet elleni edzőmérkőzésen vigasztalódhattak a zöldek

T. I.T. I.
2020.02.23. 13:47
null
Az FTC legyőzte a Pesterzsébetet (Fotó: fradi.hu)
Franck Boli és Ammar Ramadan második félidei góljával 2–1-re győzött a Ferencváros a Pesterzsébet elleni, zárt kapus mérkőzésen – jelentette az fradi.hu. A találkozón azon játékosok kaptak lehetőséget, akik a Mezőkövesdtől elszenvedett 3–0-s vereség alkalmával egyáltalán nem vagy csak csereként léphettek pályára.

 

Amint arról beszámoltunk, az FTC szombaton elszenvedte első 2020-as bajnoki vereségét, Szerhij Rebrov együttese a Mezőkövesd otthonában kapott ki 3–0-ra. Másnap, már-már hagyományosan, edzőmérkőzés várt a kövesdi mérkőzésből kimaradók vagy ott csak csereként pályára lépő játékosok számára.

A zöld-fehérek a találkozónak a Gróf – Botka, Frimpong, Civic, Csontos – Szabó R., Lódico – Juhász B., Varga – Szihnyevics, Boli összeállításban vágtak neki, csereként pedig Szécsi, Iyinbor, Pintér D., Ramadan, Hajdú R. és Tölgyes Á. kapott lehetőséget a hivatalos honlap beszámolója szerint.

Az első nagyobb helyzet a 25. percben alakult ki, amikor egy szöglet után Abraham Frimpong közvetlen közelről a kapufát találta el. A 39. percben a vendégek előtt adódott nagy lehetőség, Grófra vezették rá a labdát, de a kapus ragyogó bravúrt mutatott be az akció végén. Az első játékrész 0–0-val ért évet.

A második félidő elején Franck Boli került helyzetbe, és 18 méterről nagy erővel a jobb felső sarokba bombázott (1–0). A mérkőzés utolsó félórájára több utánpótlás-játékos is beszállt az FTC-nél.

A 88. percben szabadrúgáshoz jutott a Rebrov-csapat, Ammar Ramadan állt a labda mögé, és a jobb felsőbe tekert (2–0). A második FTC-találat után szinte rögtön tizenegyeshez jutott a vendégcsapat, Szécsi Gergő nem tudta védeni a büntetőt, így a Pesterzsébet az utolsó pillanatokban felzárkózott egy gólra (2–1), megtréfálni azonban nem tudta a zöldeket.

LABDARÚGÁS
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

FTC–Pesterzsébet 2–1 (0–0)

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek