FTC: a megműtött Besic edzett, ma már játszani akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.11. 07:57
A bosnyák U21-es labdarúgó-válogatott ma 18 órától Zenicán Albánia ellen játszik Eb-selejtezőt, és a Ferencváros légiósa, a közelmúltban megműtött Muhamed Besic a korábbi hírekkel ellentétben mégis kész vállalni a játékot.

„Az orvosok azt javasolták, hogy két hónapig legyen így a kezem, és akkor az év végére teljesen tünetmentes lehetek – mondta Besic, akinek törött kezét csavarral is rögzítették. – Jól érzem magam a válogatottnál, ahol új társakkal és régiekkel is találkozhattam. Jó a hangulat, mindenki nagyon várja a mérkőzést.”Besic, akinek törött kezét csavarral is rögzítették. – Jól érzem magam a válogatottnál, ahol új társakkal és régiekkel is találkozhattam. Jó a hangulat, mindenki nagyon várja a mérkőzést.”

A korosztályos bosnyák együttes hétfőn zárt kapust edzést tartott, s azon részt vett Besic is – aki alapvetően csak a közösségi szellemet erősítendő érkezett az együtteshez –, majd a reprezentacija.ba információja szerint azt követően Vlado Jagodics szövetségi edzővel közösen úgy döntöttek, hogy vállalja a játékot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik