Fradi-védő egy listán Messivel, C. Ronaldóval és Neymarral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.24. 14:20
Egy dél-amerikai szakportál összegyűjtötte az év 14 legemlékezetesebb pillanatát. A felsorolásban helyet kapott a Ferencváros labdarúgója, Emir Dilaver pazar megmozdulása is, amelyet a Haladás elleni bajnokin mutatott be. Korábban már beszámolunk róla, hogy neves angol oldalak is megosztották a jelenetet. Ezúttal a pasionlibertadores.com emelte ki – kevés európai labdarúgó mellett – a bosnyák védő sarkazását.

A dél-amerikai szakportál, a pasionlibertadores.com válogatásában a Ferencváros labdarúgója, a bosnyák válogatott bő keretében is számításba vett Emir Dilaver a Haladás ellen bemutatott sarkazásával olyan világsztárokkal került egy listára, mint az argentin Lionel Messi, a brazil Neymar (mindketten Barcelona), a német Mario Götze (Bayern München) vagy a portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid).pasionlibertadores.com válogatásában a Ferencváros labdarúgója, a bosnyák válogatott bő keretében is számításba vett Emir Dilaver a Haladás ellen bemutatott sarkazásával olyan világsztárokkal került egy listára, mint az argentin Lionel Messi, a brazil Neymar (mindketten Barcelona), a német Mario Götze (Bayern München) vagy a portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Dilaverhez hasonlóan Messi, Götze és Neymar is egy-egy látványos köténnyel, Ronaldo pedig egy rabonával került fel az év legszebb megmozdulásait tartalmazó 14-es listára.

Lássunk most ebből egy válogatást! (A teljes listát itt tekintheti meg!)

Emir Dilaver (Ferencváros–Szombathelyi Haladás)




Alexandre Pato (Sao Paulo–Bragantino)

Lionel Messi (Barcelona–Ajax)



Neymar (Barcelona–Atlético Madrid)

Mario Götze (Bayern München–FC Köln)



Cristiano Ronaldo (Real Madrid–Cruz Azul)



Willian (Brazília–Törökország)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik