Az MTK korábbi futballistája tavaly nyáron egy plusz egy évre szerződött Izraelbe, ám nagy reményei hamar elszálltak. Kelemen Dávid egyetlen percet sem játszott a Hapoelben, még felkészülési mérkőzésen sem kapott lehetőséget. A megállapodás ellenére olyan lakásba tették, ahol több csapattársával kellett együtt lennie, és használati autót sem kapott, holott a szerződése szerint az is járt volna neki.

Augusztus 31-én aztán kitették a keretből. A hátvéd addigra már túl volt néhány próbajátékon – különböző klubokhoz küldték, szinte árulták, kínálgatták őt. Ahol viszont igényt tartottak volna a játékára, a magas fizetését nem tudták átvállalni a Hapoeltől. Azt a magas fizetést, amiből talán csak egy részlet jutott el hozzá.

Tavaly szeptemberben a Paks ajánlatát elfogadva Kelemen Dávid hazatért, és azóta is hiába várja, hogy kárpótolják. A védő pechszériája Magyarországon is folytatódott: miután visszajött Izraelből, a tüdejét egy titokzatos betegség támadta meg, és egyelőre itthon sem tud futballozni.