Ferencváros: Nem akarnak elengedni a klubvezetők - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.09. 16:54
Muhamed Besic, a labdarúgó NB I ötödik helyén végző Ferencváros védője egy bosnyák internetes portálnak adott nyilatkozatában elmondta, nem bánta meg, hogy elhagyta a Hamburgot a zöld-fehérek kedvéért, amelynek klubvezetői nem kívánnak tőle megválni a nyári átigazolási időszakban.

A 20 esztendős hátvéd alapembere volt a mögöttünk hagyott idényben a Ferencvárosnak, huszonkét bajnokin lépett pályára, és egy gólt szerzett, megbízható teljesítményével pedig kihagyhatatlanná vált a Fradi kezdőcsapatából.

„Berlinben beszéltem egy orvossal, aki azt mondta, hogy van egy törés a kezemben, és két hónapig csak csavarokkal a karomban játszhatok, decemberben pedig kés alá fekszem. A bosnyák korosztályos válogatott Albánia elleni Európa-bajnoki selejtezőjén pályára fogok lépni” – tekintett előre Besic.

„Ami a múltat illeti, nem is hozhattam volna jobb döntést. A lehető legjobb lépést tettem azzal, hogy a Ferencvárosba igazoltam. Megnyertük a Ligakupát, jól éreztem magam” – folytatta a bosnyák A-válogatottban eddig hétszer pályára lépő játékos, akihez ragaszkodnak a Fradinál.

„A klubvezetők nem akarják, hogy elmenjek, szeretnék, ha jövőre megnyernénk a bajnokságot. A Ferencváros Magyarország legnagyobb klubja, de a legutóbbi öt-hat évben rengeteg problémával küszködött. Most azonban szeretne visszatérni a sikerek útjára” – mondta Besic, akinek vannak ajánlatai, a sorsáról ugyanakkor le kell ülnie egyeztetni Kubatov Gáborral, az FTC elnökével.

A magyar U21-es válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő bosnyák nemzeti csapat kedden Albániával mérkőzik, a jelek szerint Besiccsel a soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik