Ferencváros: Nagy Tamás szerint elhaltak a végjátékban

Vágólapra másolva!
2011.11.20. 20:20
Mint ismeretes, a Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a labdarúgó NB I 16. fordulójában a több mint fél órán át emberhátrányban játszó Kaposvár ellen. A hazaiak részéről Nagy Tamás vezetőedző a meccs után elmondta, az első félidőben még voltak helyzeteik, de a folytatásban egyszerűen nem tudták feltörni a jól tömörülő vendégek védelmét, ebben az is közrejátszott, hogy az idő múlásával kapkodóvá vált a játékuk.

„Az első félidőben nagyon jól játszottunk, hibázásra kényszerítettük az ellenfelet, megvoltak a lehetőségeink” – nyilatkozta a Sport Tv-nek a Kaposvár elleni 0–0-s döntetlen után a Ferencváros vezetőedzője, Nagy Tamás. Nagy Tamás.

„Egy kiváló kapusteljesítményt láttunk az ellenfél részértől, ez megakadályozott minket a gólszerzésben, emiatt elbizonytalanodtunk. Ahogy telt az idő, elfogyott bennünk a pontosság, kevés volt a játék, nem volt mozgás a szabad területeken. Maradtak így az átlövések, hiszen az ellenfél nagyon jól tömörült, szervezetten játszott és agilisan, célratörően védekezett. Sajnos nem tudtuk feltörni ma őket, hiába alakítottunk ki létszámfölényt. Ezért is állt be a jobb szélre Tóth Bence. Voltak lehetőségeink, de a második félidőben elhaltunk a végjátékban és erőtlenné váltunk. Ahogy telt az idő, elkezdtünk kapkodni” – tette hozzá a szakember.

A Ferencváros szakmai igazgatója, Détári Lajos a lefújást követő pillanatokban még nem nyilatkozott, pedig volt mondanivalója – különösen a mérkőzés játékvezetője, Németh Ádám számára, akinek felfokozott idegállapotban hosszasan prédikált.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik