Ferencváros: házon belül oldják meg az edzőkérdést, Tuboly Frigyessel tárgyalnak

Vágólapra másolva!
2010.02.24. 16:26
A 100% Fradi információi szerint házon belül oldja meg a Ferencváros az edzőkérdést: mint arról beszámoltunk, Craig Short és Ron Reid sem nyert felvételt az angliai pro licences edzői tanfolyamra, így egyikük sem lehet a zöld-fehérek vezetőedzője. Dave McCarthy elmondta, a klub Tuboly Frigyessel tárgyal.

„A mai napon az MLSZ állásfoglalása alapján a Ferencváros vezetősége megkezdte a tárgyalásokat, hogy a kialakult edzőkérdést az első bajnoki mérkőzésig megoldja. Átmeneti megoldásként a Ferencváros vezetősége tárgyalásokat folytat Tuboly Frigyessel, az FTC utánpótlásedzőjével" – nyilatkozta Dave McCarthy, a Ferencváros futball szakmáért felelős igazgatója a 100% Fradinak.

„A problémát így mindenképpen házon belül oldjuk meg, amelynek eredményéről a pénteki nap folyamán adunk részletes tájékoztatást. Olyan edzővel állapodunk meg, aki a képzettségét adja az MLSZ által támasztott adminisztratív feltételekhez, de a szakmai munkáért továbbra is a Craig Short, Ron Reid páros a felelős" – tette hozzá McCarthy.

Tuboly a Ferencváros U19-es együttesét irányítja, rajta kívül ifjabb Albert Flórián is rendelkezik a pro licences oklevéllel, így az ő neve is felmerülhet megoldásként.

Az előzményekről ide kattintva olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik