Ferencváros: Andrezinho pénzről nem alkuszik, Prukner reménykedik

Vágólapra másolva!
2011.06.28. 13:12
Az ftcnews információja szerint Andrezinho, a labdarúgó Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencváros brazil játékosa egyelőre nem fogadta el a klub kevesebb fizetést kínáló szerződésajánlatát.

Bár egyelőre nincs megegyezés a vezetőség és a játékos között, a tárgyalások nem fejeződtek be. Mint arról korábban beszámoltunk, Csizmadia Csaba elfogadta a fizetéscsökkentést, míg Szrdjan Sztanics nem, és távozóban van.Mint arról korábban beszámoltunk, Csizmadia Csaba elfogadta a fizetéscsökkentést, míg Szrdjan Sztanics nem, és távozóban van.

Prukner Lászlónak, a Ferencváros szakmai igazgatójának fejében egyelőre nem állt össze az ideális kezdő tizenegy az Ulisses elleni csütörtöki Európa-liga-selejtezőre.

„Hét-nyolc ember már megvan, de minden csapatrészben akad még kérdőjel – mondta Prukner a Nemzeti Sportnak. – Akik mindvégig velünk dolgoztak, tudom, milyen állapotban vannak, az időközben érkezetteknél viszont, akik a szabadságukról estek be, vegyes a kép."

A szakvezető Rósa Dénes kéztörését, Tóth Bence hasfalhúzódását és Lisztes Krisztián részleges combizomszakadását említette a gondok között (Héctor Moralest megegyezés hiányában nem nevezhették határidőre).

„Mindezek ellenére pozitívan állok a mérkőzéshez, még úgy is, hogy zsákbamacska, amolyan vakrepülés a meccs, de a lelkesedésünk és a fegyelmezett futball sok mindenre elég lehet. És azért hozzátehetem, a két előkészületi találkozón nem is játszottunk rosszul."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik