Felkészülés: újra a pályán! A Fradi fél óra alatt kiütötte az MTK-t

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.05.09. 13:04
null
Skvarka gólt szerzett és gólpasszt adott az MTK ellen (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/ftc-mtk-elo-kozvetites" target="_blank">fradi.hu</a>)
A labdarúgó NB I újraindítása előtti első felkészülési mérkőzését játszotta le szombaton a Ferencváros. A bajnoki éllovas az NB II-ből feljutó MTK ellen 4–1-re győzött.

 

Mint ismert, az NB I-gyel ellentétben az NB II küzdelmeinek véget vetettek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet következtében, így az éllovas MTK már biztosan az élvonalban kezdheti meg a következő idényt.

A fradi.hu beszámolója szerint a fővárosi csapatok csatáján a Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somália – Isael, Skvarka, Lodico – Boli kezdővel felálló Ferencváros villámgyorsan kiütötte jövőbeli riválisát: a 8. percben Isael sarokkal hozta ziccerbe Lodicót, majd pillanatokkal később Botka jobb oldali beadása utánSkvarka fejelt a kapuba.

Az első fél óra végéhez közeledve egy tetszetős ferencvárosi támadás során Isael, Somália, Skvarka, Boli volt a labda útja, utóbbinak már csak a kapuba kellett passzolnia, majd az elefántcsontparti támadó Botkának adott gólpasszt (4–0).

A szünetben sort cserélt az FTC, amely ezt követően újabb gólt már nem szerzett, nem úgy az MTK, amely egy szöglet utáni Baki-fejessel kozmetikázott (4–1).

FELKÉSZÜLÉS
FTC–MTK 4–1 (4–0)
FTC 1. félidő:
Dibusz – Botka, Blazic, Leandro, Civic – Haratin, Somália – Isael, Skvarka, Lodico – Boli
FTC 2. félidő:Gróf – Lovrencsics G., Otigba, Frimpong, Heister – Sigér, Csonka (Ramadan, 85.) – Zubkov, Vécsei, Tokmac – Szihnyevics
MTK:Varga B. – Fülöp, Baki, Pintér, Nagy Zs. – Cseke, Palincsár – Gera D., Bognár, Prosser – Lencse
Gólszerző:Lodico (8.), Skvarka (10.), Boli (29.), Botka (31.), ill. Baki (58.)
Forrás: fradi.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik