Felkészülés: túl sok a válogatott, elmarad a DAC–Paks

Vágólapra másolva!
2019.10.04. 11:18
Mégsem játszik felkészülési mérkőzést a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata az NB I-es Pakssal – adta hírül a dac1904.sk.

Mint megírtuk, a két együttes október 9-én, a válogatott szünetben játszott volna felkészülési találkozót, ám Peter Hyballa, a DAC vezetőedzője elárulta, alakulatából olyan sok futballista kapott meghívót hazája nemzeti együttesébe, hogy emiatt vissza kellett mondaniuk a mérkőzést. a két együttes október 9-én, a válogatott szünetben játszott volna felkészülési találkozót, ám Peter Hyballa, a DAC vezetőedzője elárulta, alakulatából olyan sok futballista kapott meghívót hazája nemzeti együttesébe, hogy emiatt vissza kellett mondaniuk a mérkőzést.

„Az előző válogatott szünethez képest ezúttal Kostrna, Blackman, Ronan, Ramírez és Vida Máté is behívót kapott hazája nemzeti tizenegyébe. Rajtuk kívül több U19-es futballistánk is nemzetközi mérkőzést fog játszani, így játékoshiányba kerültünk, és vissza kellett mondanunk a Paks elleni edzőmeccset. Természetesen, nagyon sajnáljuk ezt, egyrészt az ellenfél miatt, másrészt saját magunk miatt is, hiszen szerettem volna akcióban látni a teljes keretet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik