Felkészülés: nyert a Vasas, az MTK nem bírt a Siófokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 19:09
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a válogatott szünetet kihasználva pénteken felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött Szolnokon, az MTK 2–2-es döntetlent játszott a Siófokkal, míg a Gyirmót 2–0-ra kikapott a Puskás Akadémia vendégeként.

A Vasasban először pályára lépő Kulcsár Tamás szerezte meg a vendégek első gólját a 20. percben: a volt debreceni játékos Mohamed Remili beadását váltotta gólra. A 65. percben Ferenczi István sem hagyta kihasználatlanul a ziccerét, és beállította a 2–0-s végeredményt – derült ki a Vasas tudósításából.

Az MTK beszámolója szerint a budapesti csapat a 29. percben Torghelle Sándor góljával szerezte meg a vezetést, ám az előny nem tartott sokáig, hat perccel később Petneházi Márk egyenlített. A 64. percben az MTK rutinos csatára a vendégek kapusát átívelve ismét betalált, csakhogy a 71. percben Kozma Richárd révén újra egyenlített a Siófok, ezzel 2–2 lett a vége.Kulcsár Tamás szerezte meg a vendégek első gólját a 20. percben: a volt debreceni játékos Mohamed Remili beadását váltotta gólra. A 65. percben Ferenczi István sem hagyta kihasználatlanul a ziccerét, és beállította a 2–0-s végeredményt – derült ki a Vasas tudósításából.

Az MTK beszámolója szerint a budapesti csapat a 29. percben Torghelle Sándor góljával szerezte meg a vezetést, ám az előny nem tartott sokáig, hat perccel később Petneházi Márk egyenlített. A 64. percben az MTK rutinos csatára a vendégek kapusát átívelve ismét betalált, csakhogy a 71. percben Kozma Richárd révén újra egyenlített a Siófok, ezzel 2–2 lett a vége.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

SZOLNOKI MÁV (NB II)–VASAS 0–2 (0–1)
Szolnok, 100 néző.
SZOLNOK: Somogyi – Hajba (Magyar), Tóth P., Balogh M., B. Tóth – Kovács O. (Berdó), Kenderes, Tóth L., Rokszin – Dedics (Török M.), Pantovics
VASAS: Póser – Debreceni, Vaskó, Hangya – Kulcsár T., Czvitkovics, Murka, Remili (Berecz) – Ádám M., Saglik, Pavlov (Ferenczi I.)
G: Kulcsár T. (20.), Ferenczi I. (65.)

MTK–SIÓFOK (NB II) 2–2 (1–1)
MTK:
Groppioni – Poór, Baki, Vukmir, Vadnai – Katona M., Kanta, Szatmári I. Korozmán – Hrepka, Torghelle
SIÓFOK:
Filipánics – Tamaskó, Szalai, Czingráber, Farkas – Nagy D., Futó, Gál – Gréczi, Petneházi, Berki.
G:
Torghelle (29., 64.) ill. Petneházi (35.), Kozma R. (71.)

PUSKÁS AKADÉMIA (NB II)–GYIRMÓT FC GYŐR 2–0 (0–0)
Felcsút, Pancho Aréna 100 néző. V: Németh Á.
PUSKÁS
: Pogacsics (Hegedűs L.) – Heffler T., Fényes (Tar), Spandler, Forró (Pekár) – Zsidai, Sándor Gy. – Molnár Cs., Lencse (Óvári), Nagy Zs. – Tischler (Gajdos)
GYIRMÓT: Sebők Zs. (Hrabina) – Áchim (Nagy S., Dávid), Jancsó (Lázár P.), Bojovics (Szekeres A.), Présinger (Paku) – Kiss M., Filkor (Szabó T.) – Gyurján B. (Nagy O.), Simon András (Orovecz), Sallói D. (Aranyosi) – Novák (Tóth N.)
G: Nagy Zs., Pekár

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik