Felkészülés: negatív tesztek után pozitív eredmény – ikszelt a Várda Kövesden

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.08.08. 20:35
null
A pirosban játszó Kisvárda döntetlent ért el Mezőkövesden (Fotó: kisvardafc.hu)
A Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapata a Kisvárda ellen játszotta utolsó nyári felkészülési mérkőzését a jövő heti bajnoki rajt előtt.

 

Miután a héten a Kisvárda egyik új játékosának pozitív lett a koronavírustesztje, sokáig kérdéses volt, hogy szombaton meg tudják-e rendezni a Mezőkövesd elleni, idegenbeli felkészülési meccset. Az Újpest elleni hétközi találkozót le is mondta a Kisvárda, de miután a héten a csapat többi tagján elvégzett tesztek negatív eredményt hoztak, a borsodiak ellen pályára léphetett az együttes.

Ilyen előzmények után pozitív eredménynek számíthat, hogy Supka Attila csapata 0–1-ről a hajrában, Kovácsréti Márk találatával egyenlíteni tudott.

A Mezőkövesd a középen érkező Cseri Tamás közeli góljával már a 7. percben megszerezte a vezetést, a gólpassz a nyári szerzemény, a grúz Luka Lakveheliani nevéhez fűződött. Kovácsréti a 80. percben tízméteres lövésből egyenlített.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–1 (1–0)
Mezőkövesd,
zárt kapuk mögött
MEZŐKÖVESD: Szappanos – Elerjesi, Neszterov, Guzmics (Vajda S., 70.), Katanec – Lakvekaliani (Vadnai, a szünetben), Karnicki – Berecz Zs., Besirovic, Cseri T. – Szerderov (Nagy D., a szünetben)
KISVÁRDA: Dombó – Melnik, Ene, Rubus (Datkovic, 70.), Lakatos Cs. (Baranyai Á., 70.) – Lucas, Karaszjuk – Sassá (Hej, 70.), Cukalasz, Kovácsréti – Viana (Horváth Z., 76.)
G: Cseri T. (7.), ill. Kovácsréti (80.)
Forrás: kisvardafc.hu

TOVÁBBI SZOMBATI EREDMÉNYEK
Mol Fehérvár–Újpest FC 1–0

Diósgyőri VTK–Paksi FC 1–1
Ferencváros–Sturm Graz (osztrák) 1–0
MTK Budapest–Újpest FC 4–3
Bp. Honvéd–Baník Ostrava (cseh) 1–2
Mezőkövesd–Kisvárda 1–1
Puskás AFC–NK Osijek (Eszék, horvát) 3–1
Zalaegerszegi TE FC–NK Osijek (Eszék, horvát) 2–0
Slavia Praha (cseh)–Mol Fehérvár 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik