Felkészülés: levonult a pályáról a DVTK orosz ellenfele

Vágólapra másolva!
2012.07.06. 17:32
Levonult a pályáról a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK orosz ellenfele a négycsapatos Király-kupán Szombathelyen: az 55. percben, öt perccel a vége előtt 1–0-s diósgyőri vezetésnél egy szabálytalanságot reklamáltak a Mordovia Szaranszk futballistái, ezután a játékosok lesétáltak a pályáról, majd a bíró idő előtt lefújta a találkozót.

„A 55. percben L'Imam Seydi sprintelt egy labdára, ám a kifutó orosz kapus ütközött hátvédjével, a diósgyőri csatár pedig hatalmasat repült. A kapust ápolni kellett, az oroszok azt reklamálták, hogy Seydi megrúgta őt. Közben a Mordovia nyolc-kilenc játékosa szép komótosan levonult a pályáról, miközben a többiek tanácstalanul ácsorogtak. Az orosz csapat kapusa közben felépült.Végül öt perccel avége előtt a játékvezető hármat fújt a sípjába, félbeszakadt teháta meccs, a Diósgyőr a döntős" – adta hírül a rendező Szombathelyi Haladás hivatalos oldala, a haladas.hu.

A Király-kupa első mérkőzésén a két élvonalbeli együttes csatáját Farkas Péter hajrában szerzett találatával a Kaposvár 1–0-ra nyerte meg a Haladás ellen, így a Rákóczi lesz a DVTK ellenfele a döntőben.

Szombathelyiekhez kapcsolódó hír, hogy megsérült a mérkőzésen Halmosi Péter, aki a vállára esett rá, és néhány napos pihenő vár majd rá.

A Kaposvárnál két próbajátékos is pályára lépett, egyikük a 23 éves horvát középpályás, Mario Brlecic.

KIRÁLY-KUPA, ELŐDÖNTŐ
HALADÁS–KAPOSVÁR 0–1
HALADÁS: Gőcze – Schimmer, Korolovszky (Horváth A., a szünetben), Tóth P., Halmosi – Rajos, Iszlai – Nagy D., Nagy G., Radó – Kenesei K. (Andorka, a szünetben). Edző: Artner Tamás.
KAPOSVÁR: Horváth L. – Vadas (Dara, a szünetben), Major, Zámbó (Farkas P., 35.), Jánvári – Pedro Sass (Fenyvesi, 42.), Sándor (Kovács O., 40.), Brlecic (Sedlák, a szünetben), Bőle – Zmulic (Házi, 44.), Diallo (Katona, a szünetben). Edző: Prukner László.
G: Farkas P. (57.)
DVTK–MORDOVIA SZARANSZK (orosz) 1–0 – félbeszakadt
DVTK: Ribánszki – Vadász, Rakovics, Nagy T., Gohér – Abdouraman (Sekour, 40.), Takács P. – Gallardo (Chovanec, 40.), Fernando (Arze, 40.), Luque – Seydi. Vezetőedző: Sisa Tibor.
G: Seydi (20.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik