Felkészülés: kikapott a Haladás, Priskin még csak a lelátón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 21:00
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Haladás 1–0-ra kikapott az osztrák élvonalbeli Admira Wackertől a két csapat keddi ausztriai felkészülési mérkőzésén.

A Haladásban Király Gábor pihenőt kapott, Michael Rabusic, Mészáros Karol, Pinte Patrik, Kovács Lóránt, Tóth Máté sérülés miatt hiányzott, az új szerzemény, Priskin Tamás pedig a lelátóról figyelte társait. A 63-szoros válogatott csatár csütörtökön csatlakozik a csapathoz.az új szerzemény, Priskin Tamás pedig a lelátóról figyelte társait. A 63-szoros válogatott csatár csütörtökön csatlakozik a csapathoz.

„A felkészülés ezen szakaszában nagyon hasznos edzőmérkőzést vívtunk egy jó csapat ellen – idézi a klubhonlap Michal Hipp vezetőedzőt. – Az első húsz perctől eltekintve elégedett vagyok a látottakkal, kiegyenlített mérkőzést vívtunk, de míg a hazaiak három helyzetükből egyet belőttek, mi több lehetőségünkből egyet sem. Azért is hasznos volt a találkozó, mert lehetőséget adhattam fiatal labdarúgóinknak is. A találkozó megmutatta hibáinkat, de a felkészülés mostani fázisában ez normális, ez a cél. Ami Priskint illeti, Myke Ramos és David Williams távozott, Rabusic pedig még nem egészséges, ezért nagyon nagy szükségünk volt egy gólerős támadóra.”

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
ADMIRA WACKER (osztrák)–HALADÁS 1–0 (1–0)
Mödling, 150
néző
HALADÁS. 1. félidő: Rózsa – Schimmer, Grumics, Tamás, Németh Milán – Kovalovszki – Medgyes, Petró, Németh Márió, Halmosi – Funsho. 2. félidő: Gyurján M. – Habovda, Kolcák, Bolla, Bosnjak – Jagodics – Medgyes, Jancsó, Petró, Rácz – Funsho. Edző: Michal Hipp
Gólszerző: Starkl (12.)
Forrás: haladas.hu

A HALADÁS NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
június 18.
Edzőtábor: július 2–5., Lendva (Szlovénia)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 23., 11.00: Szany–Haladás 0–9 (Medgyes 2, Halmosi, Rácz B., Kovács L., Tóth M., Németh Márió, Németh Milán, Jancsó)
Június 26.: Admira Wacker (osztrák)–Haladás 1–0
Június 30., 11.00: Haladás–SV Lafnitz (osztrák)
Július 7., Király-kupa: Haladás, Paks, Kaposvár, FK Pohronie (Garamszentkereszt; szlovák)
Július 14.: még nincs ellenfél

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik