Felkészülés: kétgólos Újpest-siker a III. kerületi TVE ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.23. 19:01
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert a harmadosztályú III. kerületi TVE ellen.

Nebojsa Vignjevics a Banai – Németh G., Pávkovics, Kálnoki-Kis, Balázs B. – Cseke, Salétros, Simon K. – Tischler, Angelov, Obinna kezdőt küldte a pályára, csapata pedig mindkét félidőben betalált az NB III Nyugati csoportjában egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdő Kerület ellen. Banai – Németh G., Pávkovics, Kálnoki-Kis, Balázs B. – Cseke, Salétros, Simon K. – Tischler, Angelov, Obinna kezdőt küldte a pályára, csapata pedig mindkét félidőben betalált az NB III Nyugati csoportjában egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdő Kerület ellen.

Előbb Tischler Patrik köszönt be, a fordulás után pedig Pávkovics Bence szerzett gólt, így az Újpest 2–0-s győzelemmel melegített a Balmazújváros elleni bajnokira.

A hajdúságiak egyébként ma szintén pályára léptek, Horváth Ferenc együttese az arab emírségekbeli al-Hamriját győzte le 1–0-ra.

„Egy jó felkészülési mérkőzést játszottunk a III. kerületi TVE csapata ellen, ami főként az új és a kevés játéklehetőséget kapó játékosainknak volt fontos. Sok kiváló játékszituációt láttam a csapattól a mérkőzés során. Megannyi helyzetet és lehetőséget dolgozunk ki, viszont csak két gólt szereztük, ez hiba. Ha az összképet nézzük, elégedettek lehetünk a ma lejátszott mérkőzéssel, elérte a célját” – mondta Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Újpest–III. kerületi TVE 2–0 (Tischler 12., Pávkovics 54.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik