Felkészülés: kétgólos hátrányból fordított a DVTK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 11:16
null
A második félidőben négyszer is gólt ünnepelhettek a miskolci játékosok (Fotó: dvtk.eu)
A DVTK labdarúgócsapata az első nyári felkészülési mérkőzésén a szünetben még kétgólos hátrányban volt, ám 4–2-re legyőzte a másodosztályú Kazincbarcikát.

 

Az első nyári edzőmérkőzésén hamar kétgólos hátrányba került a DVTK: az 5. percben Lukács Raymond, öt perccel később Gábor Lukács köszönt be, így az NB II-es Kazincbarcika az első félidőben kétgólos előnyt szerzett.

A szünetben teljes sort cserélt Fernando Fernández, s ez megtette a hatását. A fordulás után nem sokkal Florent Hasani szöglete után Dusan Brkovics szépített, majd a miskolciak többször is eltalálták a kapufát.

A hajrában aztán újabb DVTK-gólok érkeztek: Makrai Gábor a 80. percben egyenlített, majd Hasani bombagóljával már a vezetés is a hazaiaknál volt. A győzelmet Boros Gábor biztosította be: a 20 éves támadó a 19 éves Ivánka Patrik beadása után szerzett gólt.

A klubhonlap beszámolója szerint egyébként Ivan Rados és Antal Botond mára még pihenőt kapott, míg Nikolaosz Joannidisz sérülése miatt csak hétfőn csatlakozik a kerethez.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–KAZINCBARCIKA 4–2 (0–2)
DVTK: Bukrán (Bánhegyi, 77.) – Nagy T., Karan, Tamás M., Forgács D. – Busai, Tóth Barnabás, Tóth Borisz – Sesztakov, Bacsa, Óvári. 2. félidő: Bukrán – Eperjesi (Ivánka, 69.), Lipták, Brkovics, Bárdos – Mazalovic, Hasani, Ternován P. (Boros G., 69.) – Ugrai, Makrai, Vernes. Vezetőedző: Fernando Fernández
Gólszerző: Brkovics (52.), Makrai (80.), Hasani (85.), Boros G. (88.), ill. Lukács R. (5.), Gábor L. (10.)
Forrás: dvtk.eu

A DIÓSGYŐRI VTK NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:június 18.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 30.: DVTK–Kazincbarcika 4–2 (Brkovics, Makrai, Hasani, Boros G.)
Július 4., 18.00: DVTK–Kisvárda
Július 7., 18.00: DVTK–Partizán Bardejov (Bártfa, szlovákiai)
Július 14., 18.00, Telki: DVTK–Maccabi Netanya (izraeli)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik