Felkészülés: ikszelt az Újpest; koszovói csapattól kapott ki a Honvéd

Vágólapra másolva!
2018.02.07. 17:00
null
Koszovói csapattól kapott ki a Honvéd (<strong>Fotó</strong>: honvedfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas felkészülési mérkőzésen 1–0-ra diadalmaskodott a harmadosztályú Iváncsa ellen. A Debrecen az orosz élvonalban szereplő FK Tosznót győzte le 3–0-ra, a címvédő Honvéd ezzel szemben kikapott koszovói ellenfelétől.

A Vasas egy villanással nyert: Remili Mohamed a huszadik percben 15 méterről lőtt a léc alá. A piros-kékek megtartották minimális előnyüket, s 1–0-ra legyőzték az Iváncsát. Az angyalföldiekkel kapcsolatos hír, hogy Csiki Norberten pénteken végeznek ultrahangos vizsgálatot, így pontos diagnózis a sérüléséről csak ezt követően várható – adta hírül a klub honlapja.

Mint az a honvedfc.hu beszámolójából kiderül, az NB I-es címvédő Budapest Honvéd összecsapásán is egy gól döntött: a 14. percben Ivan Lovric mélázott el, hibáját pedig kihasználta a KF Trepca játékosa.

A Debrecen második szerdai találkozóján az orosz FK Tosznóval csapott össze. Az első félidőben nem született gól, a második félidőt azonban meghúzták a magyarok: Varga Kevin az 58. percben, míg Könyves Norbert a 63. percben volt eredményes, a 3–0-s végeredményt pedig Aleksandar Jovanovic állította be a 75. percben.

Az Újpest gól nélküli döntetlent játszott a cseh Dukla Prahával.

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
BP. HONVÉD–KF TREPCA (koszovói) 0–1 (0–1)
Side.
HONVÉD:
Gróf – Ikenne-King, Lovric, Bobál D., Holender – Pölöskei Zs., Nagy G. – Lukács D. (Hajreczki), Májer, Tömösvári – Kabangu (Sztojanovics)
G:
Bagaszovszki

VASAS–IVÁNCSA KSE 1–0 (1–0)
Telki.
VASAS:
Kamenár – Burmeister, Benes (Vaskó), Risztevszki – Egerszegi (Szivacski), Vida (James), Berecz (Laczkó Zs.), Hangya – Remili, Ádám M., Barczi (Pavlov)
G:
Remili

DEBRECENI VSC–TOSZNO (orosz) 3–0 (0–0)
Side.
DVSC:
Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi J. – Varga K. (Tisza), Jovanovic, Filip, Bódi – Könyves, Takács T.
G: Varga K., Könyves, Jovanovic

ÚJPEST FC–DUKLA PRAHA (cseh) 0–0
ÚJPEST:
Gundel-Takács – Balázs B., Pávkovics, Kálnoki-Kis, Mohl – Szankovics, Cseke, Angelov, Nagy D. – Szelmani, Tischler

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik