Felkészülés: gólokban gazdag DVSC-győzelem

Vágólapra másolva!
2018.08.22. 08:12
A DVSC az NB III Keleti csoportjában szereplő Cigánd ellen játszott felkészülési mérkőzést kedd este a Debreceni Labdarúgó Akadémián. A találkozón azok a debreceni játékosok kaptak szerepet, akik eddig nem, vagy csak ritkábban jutottak lehetőséghez a bajnokikon.

A DVSC az első félidőben a Kosicky – Cikos, Soltész, Mészáros N., Gafouroglou – Kuti, Csősz (Tüzes, 34.), Filip, Bereczki – Takács, Könyves összeállításban lépett pályára. A 8. percben Kuti góljával szerzett vezetést a Loki, két perccel később egy védelmi hiba után Takács duplázta meg az előnyt. A 18. percben ismét betalált Kuti, majd a 40. percben Cikos fejes góljával alakult ki a 4–0-s félidei eredmény.

A második játékrészben már a DVSC II-t irányító vezető Fikker Ferenc csapata játszott a Szabados – Molnár M., Bencze, Soltész, Gafouroglou – Tüzes, Filip, Bereczki – Kozák, Bárány, Kuti összeállításban. A 66. percben Bereczki szép szóló után szerezte meg az ötödik találatot, két perccel később Bárány is eredményes volt. A végeredményt Bereczki hatalmas szabadrúgásgóllal állította be a 91. percben.

A DVSC tehát 7–0-s győzelmet aratott a Cigánd felett a kedd esti edzőmeccsen – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik