Felkészülés: csak szépíteni tudott a Paks a Mezőkövesd ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 18:50
A Mezőkövesd felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte az MVM Paksot Tatán.

Véber György együttese Balajti Ádám révén szerezte meg a vezetést a mérkőzés elején, a támadó egy kipattanót emelt át Csernyánszki Norbert felett. Az első negyedóra végén George Menougong lőtt tizenegyről a léc alá, megduplázva a Mezőkövesd előnyét.

A Paks a 47. percben Nyári Tibor szabadrúgás utáni fejesével szépített. Az egyenlítés azonban nem jött össze, sőt a hajrában beállt Irhás Ignác a 85. percben egy megpattanó lövéssel 3–1-re módosította az állást, ez lett a végeredmény is.Balajti Ádám révén szerezte meg a vezetést a mérkőzés elején, a támadó egy kipattanót emelt át Csernyánszki Norbert felett. Az első negyedóra végén George Menougong lőtt tizenegyről a léc alá, megduplázva a Mezőkövesd előnyét.

A Paks a 47. percben Nyári Tibor szabadrúgás utáni fejesével szépített. Az egyenlítés azonban nem jött össze, sőt a hajrában beállt Irhás Ignác a 85. percben egy megpattanó lövéssel 3–1-re módosította az állást, ez lett a végeredmény is.

FELKÉSZÜLÉS
MEZŐKÖVESD–MVM PAKS 3–1 (2–1)

Tata, 60 néző. Vezette: Berke
MEZŐKÖVESD-ZSÓRY:
Szántai – Hegedűs Cs., Gévay, Hegedűs D. (Szalai V.), Éles – Farkas B. (Irhás), Dobos (Búrány), Bognár (Sigér), Melczer – George Menougong (Olasz D.), Balajti (Hamar)
PAKS: Csernyánszki (Molnár P.) – Fiola, Éger (Kovács G.), Nyári, Szabó J. (Báló) – Bori, Kecskés, Hullám, Bartha – Simon A. (Eppel), Heffler N. (Kiss T.)
Gólszerző:
Balajti (7.), Menougong (15.), Irhás (85.) ill. Nyári (47.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik