Felkészülés: a DVTK ciprusi edzőtáborral hangol a tavaszra

Vágólapra másolva!
2020.01.06. 09:57
A ciprusi másodosztályban szereplő Oniszilosz Szotirasz lesz az első ellenfél a DVTK ciprusi edzőtáborában, ahol a lengyel élvonalbeli Górnik Zabrze ellen zárul a program, s terveznek még egy felkészülési mérkőzést is, egyelőre nem ismert ellenfél ellen.

„A DVTK labdarúgói idén Cipruson, Ayia Napában edzőtáboroznak. Az edzőtábor január 9-én kezdődik, de a csapat már egy nappal korábban útra kel, hiszen csütörtökön reggel 6.10-kor emelkedik fel a Larnacába tartó a repülőgép. A menetrend szerint 2 óra 50 perccel később történő landolást követően még egy rövid buszút következik a szállásra.„A DVTK labdarúgói idén Cipruson, Ayia Napában edzőtáboroznak. Az edzőtábor január 9-én kezdődik, de a csapat már egy nappal korábban útra kel, hiszen csütörtökön reggel 6.10-kor emelkedik fel a Larnacába tartó a repülőgép. A menetrend szerint 2 óra 50 perccel később történő landolást követően még egy rövid buszút következik a szállásra.

A DVTK három felkészülési mérkőzést játszik télen, mind a hármat Cipruson.

Elsőként a szomszédos település csapata, a másodosztály B-csoportjának 2. helyén álló Oniszilosz Szotirasz lesz az ellenfél. A találkozó vasárnap 16 órákor kezdődik.

A további programban edzések szerepelnek, majd a tervek szerint dupla mérkőzéssel zárja a tábort a DVTK. Az első ellenfél hivatalos visszajelzése még nem érkezett meg, a második a 14-szeres lengyel bajnok, a tavaszt a 12. helyről váró Górnik Zabrze már írásban is visszaigazolta a találkozót.

A DVTK küldöttsége január 19-én, vasárnap tér haza, a gép 10.40-kor indul Larnacából, és 12.45-kor landol Budapesten, majd következhet a Miskolcig tartó buszút.

A hazaérkezést követően a szokásos menetrend szerint készül a csapat, hiszen január 25-én 17 órától már Zalaegerszegen folytatja a bajnokságot a DVTK” – áll a klub hivatalos honlapjának közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik