Felkészülés: a Vasas négyet kapott az MTK-tól

Vágólapra másolva!
2020.10.09. 13:31
null
A Vasas két góllal kikapott az MTK-tól (Fotó: Facebook/Vasas FC)
Az MTK NB I-es labdarúgócsapata 4–2-re legyőzte az NB II-ben bukdácsoló Vasast felkészülési mérkőzésen.


Kihasználva a válogatott meccsek miatt beiktatott kéthetes bajnoki szünetet, az MTK a Salgótarjáni úti edzőpályáján az NB II-es Vasassal vívott előkészületi mérkőzést.

Mindkét csapatnál fontos szerepet kapott a kísérletezés, elsősorban azok a játékosok léptek pályára, akik a bajnokságban eddig kevesebbet játszottak. Az MTK-ban bemutatkozott a nyáron Szerbiából igazolt Szrdjan Dimitrov, aki az első negyedóra végén meg is szerezte a vezetést a hazaiaknak.

Az angyalföldi együttes Birtalan Botond révén nem sokkal később egyenlített, ám a szünet után Balázs Benjámin és Gera Dániel góljával az MTK elhúzott 3–1-re. A hajrához érkezve Kovács Mátyás is bevette a Vasas kapuját, a vendégek az utolsó percekben Vernes Richárd révén még kozmetikáztak az eredményen (4–2).

A találkozóra az MTK kérésére zárt kapuk mögött került sor.

Pakson apró meglepetéssel szolgált Bognár György a hazaiak mestere, ugyanis a csatár Böde Dánielt a védelem közepén szerepeltette, ám hiába a meglepő váltás az élvonalban szereplő együttes nem bírt a Kaposvári Rákóczival

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
MTK–VASAS (NB II) 4–2 (1–1)
Budapest,
Salgótarjáni út, zárt kapuk mögött. V: Horváth T.
MTK: Somodi (Varasdi) – Ikene-King (Herrera), Baki (Biben), Barna – Dimitrov (Kovács Mátyás), Varju B. – Balázs B., Kata, Kanta J. – Gera D. (Clinton), Lencse (Drljo)
VASAS: Jova (Bánfalvi) – Terbe (Újvárosi), Viczián (Kapornai), Szilágyi, Kalmár (Silye) – Kovács Milán, Pátkai (Sztojka), Szatmári L. (Köböl) – Radó (Kilyén), Birtalan B. (Farkas B.), Pekár (Vernes)
Gólszerző: Dimitrov, Balázs B., Gera D., Kovács Mátyás, ill. Birtalan B., Vernes

PAKSI FC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI (NB II) 0–0
Paks, 50
néző. V: Barna G.
PAKS:
Holczer (Rácz G.) – Lorentz, Böde, Kulcsár D. – Osváth (Vas), Csősz, Windecker, Bertus (Debreceni), Szakály D. – Hahn (Szendrei), Ádám M. (Sajbán Máté)
KAPOSVÁR:
Bonnyai – Varjas Z. (Vachtler), Ur, Szabó B., Hadaró (Képíró) – Nagy J. (Godzsajev) – Erdei (Tratnyek), Szakály A. (Szabó A.), Nagy T. (Bíró D.), Andrics – Szarka (Borbély)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik