Felkészülés: a Puskás AFC két góllal megverte a Budafokot

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.20. 13:24
null
Simán nyerte meg a Puskás AFC a Budafok elleni felkészülési mérkőzést (Fotó: Földi Imre, archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC hazai pályán Plsek és Golgol találataival 2–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen az NB II-t másodikként záró Budafokot.

 

Bár a Budafok szervezetten futballozott a mérkőzés elején, a 25. percben a PAFC megszerezte a vezetést – egy gyors bal oldali akció végén Nagy Zsolt húsz méterről bombázott kapura, a labdát Póser Dániel csak kiütni tudta, a kipattanóra Jakub Plsek érkezett, és az üres kapuba továbbított (1–0).

A második félidő elején Gyurcsó Ádám is betalálhatott volna, ám a PAFC második góljára jóval többet kellett várni. A 86. percben egy gyors akció végén Golgol lőtt kapura, a labda Urblík József elé pattant, aki sarokkal visszatette az ausztrál-eritreai csatár elé, aki másodszorra már nem hibázott (2–0).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PUSKÁS AKADÉMIA–BUDAFOKI MTE 2–0 (1–0)
Felcsút,
Pancho Aréna (zárt kapuk mögött). V: Berke
PAFC: Hegedüs L. (Tóth B.) – Szolnoki (Huszti A.), Meissner, Hadzsiev (Spandler), Nagy Zs. – Van Nieff – Gyurcsó (Komáromi), Favorov (Urblík), Plsek (Kocsis B.), Sós B. (Tamás N.) – Knezevic (Golgol)
BMTE: Póser (Kovács Z.) – Margitics (Opavszky), Vaszicsku (Khiesz), Romic (Króner), Gohér (Szebenyi) – Soltész, Oláh B. (Zsolnai R.) – Skribek (Fekete M.), Kulcsár K. (Micsinai), Szabó M. (Farkas B.) – Kovács D. (Mervó)
Gólszerző: Plsek (25.), Golgol (86.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik