Felkészülés: a Kisvárda két góllal legyőzte a Diósgyőrt

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.21. 18:05
null
A diósgyőri és a kisvárdai játékosok pénteken felkészülési meccset vívtak egymással (Fotó: dvtk.eu)
A Kisvárda 2–0-ra nyert Miskolcon a DVTK vendégeként a két NB I-es labdarúgócsapat péntek délutáni felkészülési mérkőzésén.

 

Kihasználva, hogy más-más okokból a Diósgyőr és a Kisvárda e hétvégi bajnoki meccsét is elhalasztották, a két csapat péntek délután zárt kapus előkészületi mérkőzést vívott egymással a DVTK edzőközpontjában. A találkozó a vendégek sikerét hozta, a két gólt az első húsz percben Driton Camaj és Horváth Zoltán szerezte. A diósgyőrieknél bemutatkozott a héten szerződtetett argentin középpályás, Augusto Max.

„Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kellett volna, két pontrúgásból vezetést szerzett az ellenfél. Utána viszont több helyzetet alakítottunk ki, a második félidőben mi irányítottuk a játékot. Sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, de ennél pontosabbnak kell lenni a végjátékban, mert ennyit nem lehet hibázni” – értékelte a mérkőzést Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője a miskolciak hivatalos honlapján.

A Diósgyőr a Mezőkövesd 2–1-es legyőzésével kezdte az NB I-et, de az FTC elleni bajnokiját a zöld-fehérek kérésére elhalasztották, míg a Kisvárda hétfőn 2–1-re kikapott a Budafoktól az első fordulóban, ezen a hétvégén pedig a Puskás Akadémiával játszott volna, ám a felcsútiaknál regisztrált koronavírusos esetek miatt ezt a találkozót is elnapolták.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
DVTK–Kisvárda 0–2 (0–2)
Miskolc,
DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Vezette: Antal Péter
DVTK: Antal (Bukrán, a szünetben) – Sesztakov (Vági, a szünetben), Polgár, Hegedűs J., Memolla – Márkvárt, Iszlai (Max, 65.) – Hasani, Molnár G. (Rui Pedro, 61.), Grozav – Drazsics (Ivanovszki, 61.). Vezetőedző: Feczkó Tamás
Kisvárda. 1. félidő: Dombó – Hei, Datkovic, Rubus, Baranyai – Szimovics, Lucas – Navratil, Zlicsics, Camaj – Horváth Z. 2. félidő: Minca – Hej, Datkovic (Ene, 62.), Kravcsenko, Baranyai – Karaszjuk, Szimovics (Melnik, 56.) – Camaj (Bumba, 61.), Cukalasz, Kovácsréti – Horváth Z. (F. Viana, 61.). Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Camaj (7.), Horváth Z. (17. – 11-esből)
Forrás: dvtk.eu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik