Felkészülés: a Halit öt perc alatt elintézte horvát ellenfele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.06. 18:11
A labdarúgó NB I szünete alatt sem pihennek a csapatok: a DVTK a megyei első osztályú Sajóbábony otthonában 3–0-ra győzött, míg a Haladás 2–0-s vereséget szenvedett a Slaven Belupo elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésen.

A Diósgyőr a Zemplén megyei első osztályú Sajóbábony meghívására vett részt a Borostyán Mihály-emléktornán. A DVTK a pénteken elhunyt korábbi játékosára, Georges Griffithsre emlékezve fekete gyászszalaggal játszott az 50 perces összecsapáson, melyet Nikolaosz Joannidisz duplájával, valamint Óvári Zsolt találatával 3–0-ra nyert meg. Diósgyőr a Zemplén megyei első osztályú Sajóbábony meghívására vett részt a Borostyán Mihály-emléktornán. A DVTK a pénteken elhunyt korábbi játékosára, Georges Griffithsre emlékezve fekete gyászszalaggal játszott az 50 perces összecsapáson, melyet Nikolaosz Joannidisz duplájával, valamint Óvári Zsolt találatával 3–0-ra nyert meg.

A Haladás a horvát első osztályú Slaven Belupónál vendégeskedett. A kaproncaiak már az 5. percben beállították a 2–0-s végeredményt. A haladas.hu beszámolója szerint nem lépett pályára a próbajátékra érkezett Davi Ramos és Jevhen Bohasvili sem – előbbi megsérült az edzésen, míg utóbbira nem tart igényt a szakmai stáb.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Sajóbábony VSE–Diósgyőri VTK 0–3 (0–1)
Sajóbábony,
Borostyán Mihály Sportközpontot
Gólszerző: Óvári (13.), Joannidisz (41., 48.)

Slaven Belupo (horvát)–Haladás 2–0 (2–0)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik